1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA TEGU! Täna antakse suurperedele pidulikult üle Rat Race 2014 stipendiumid
HEA TEGU! Täna antakse suurperedele pidulikult üle Rat Race 2014 stipendiumid

HEA TEGU! Täna antakse suurperedele pidulikult üle Rat Race 2014 stipendiumid

Muusikalisi vahepalu pakub ka Artjom Savitski
Muusikalisi vahepalu pakub ka Artjom Savitski

Ettevõtlike Noorte Koja (JCI Tallinn) poolt korraldatud kontoriinimeste heategevusjooksu Rat Race 2014 kaudu koguti suurperede laste huvitegevuse toetuseks 10 000 eurot. Stipendiumid antakse üle suurperede lastele täna, 5. oktoobril EBS-i aulas kell 12.00-13.30.

Rat Race stipendiumile laekus ühtekokku 63 taotlust kogusummas 27 300 eurot. Žurii liikmete sõnul oli stipendiaatide seas palju andekaid lapsi. Peapreemiad (600 eurot) said lapsed Viljandimaalt, Tartumaalt ja Pärnumaalt ning enmik taotlusi esitati spordivarustuse ja muusikainstrumentide soetamiseks ning välismaistel võistlustel ja treeningutel osalemiseks.

„Rat Race stipendiumi saamine on minu jaoks olnud väga tähtis, sest tänu sellele olen ma saanud osta endale väga kvaliteetsed judo treeningriided. Sellest õppeaastast õpin ma Tallinnas Audentese Spordigümnaasiumis, seega panen veelgi suuremat rõhku judo treeningutele. Suur aitäh kõigile jooksjatele ja korraldajatele,“ rääkis Viljandimaa neljalapselisest perest päris Raido Õnne, kes saab Rat Race stipendiumi juba kolmandat aastat.

Stipendiumite pidulik üleandmine toimub 5. oktoobril, Estonian Business School’i aulas aadressil Lauteri 3 algusega kell 12.00. Aktusele on oodatud kõik stipendiaadid ja nende pereliikmed, kokku ca 140 inimest.

Rat Race 2014 projektijuhi Merlin Mägi tervituskõnele järgneb stipendiaatide õnnitlemine ning ühine tordisöömine. Muusikalisi vahepalu pakuvad Artjom Savitski ja Rauno Pella. Üritus jätkub Pirita Seikluspargis, kus lisaks seiklusradadel ronimisele on lastel võimalus osa võtta erinevatest mängudest.

Rat Race 2014 heategevusfondi eesmärk oli toetada Eesti lasterikkaid peresid, kes soovivad pakkuda oma lastele mitmekülgseid arenguvõimalusi, kuid kellel pole alati selleks vajalikke finantsvõimalusi. Nelja aastaga on Rat Race heategevusjooksu kaudu suurperede laste huvihariduse toetuseks kogutud üle 40 000 euro. Selle aasta heategevusjooksuga kogutud 10 000 eurot jagas zürii 30 suurpere lapse vahel, kellest 7 perekonda olid ka varasematel aastatel juba stipendiumi saanud.

Head Uudised GoodNews