1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA UUDIS! Elamusgolf pakub kõikidele perekaardi omanikele soodustusi CityJungle elamusgolfikeskuses
HEA UUDIS! Elamusgolf pakub kõikidele perekaardi omanikele soodustusi CityJungle elamusgolfikeskuses

HEA UUDIS! Elamusgolf pakub kõikidele perekaardi omanikele soodustusi CityJungle elamusgolfikeskuses

Elamusgolf pakub kõikidele perekaardi omanikele soodustusi CityJungle elamusgolfikeskusesSuvi on ilus aeg, sest just siis on peredel tavalisest rohkem aega üheskoos lõbutsemas käia. Seda on arvesse võtnud ka elamusgolfikeskus CityJungle, kus perekaardi omanikele pakutakse päris arvestatavaid säästmisvõimalusi.

“Meil on hea meel teatada, et sellest nädalast teeme koostööd Eesti Lasterikaste Perede Liiduga ja pakume kõigile perekaardi omanikele suurepäraseid soodustusi CityJungle elamusgolfikeskuses,” teavitab Tallinnas asuv meelelahutusasutus. Kõik tu­r­n­i­i­r­i­p­i­l­e­t­i­d on nüüd t­a­v­a­h­i­n­n­a­k­i­r­j­a­s­t­ poole odavamad, p­e­o­pa­k­e­t­i­d­ ja kogu joogikaart on -­1­5­%.

Keskuse juht Taavo Talvoja ütleb, et minigolf 15 eriefektidega ja erineva keerukusastmega rajal sobib peredele suurepäraselt vaba aja veetmiseks ning väga populaarsed on ka sünnipäevade pidamised koos elamusgolfiga. “See on poolteist kuni 2 tundi mõnusat ajaviidet otse kesklinnas, aga siiski linnakärast eemal omamoodi džunglis,” kirjeldab ta.

Elamusgolf sobib kõigile alates 7. eluaastast, kuid koos peredega on oodatud mõnusalt ega veetma ka väiksemad lapsed. See pole füüsiliselt raske, kuid on see-eest kaasahaarav ja hasartne. CityJulgle elamusgolfikeskus asub aadressil Vabaduse plats 9.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews