1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! HEATEGEVUS DŽUNGLIS! Elamusgolfikeskus ootab suurperede lapsi hämarusse golfile
VIDEO! HEATEGEVUS DŽUNGLIS! Elamusgolfikeskus ootab suurperede lapsi hämarusse golfile

VIDEO! HEATEGEVUS DŽUNGLIS! Elamusgolfikeskus ootab suurperede lapsi hämarusse golfile

Elamusgolfikeskus ootab suurperede lapsi hämarusse golfileTallinna TV suvesaade “Täna+ suvel” külastas pealinnas Vabaduse Väljaku kõrval asuvat elamusgolfikeskust City Jungle, et selle põneva paiga ühe omaniku Taavo Talvojaga vestelda nii eksootilise paiga olemusest kui ka sel nädalal stardipaugu saanud heategevusüritusest.

Citu Jungle ehk Linnadžungel tegutseb Tallinna ühes käidavamas kohas juba mõnda aega, sellel on tekkinud austajad ja püsikliendid, kontseptsioon aga näeb ette elamuslikku minigolfimängu hämaras ruumis, kus kõik helendab UV-valguses, sealhulgas ka piirded ja pallid, ning mitmesugused eriefektid lisavad mängule põnevust. Kogu see džunglimiljöö ongi taotluslikult tehtud.

Elamusgolfikeskus ootab suurperede lapsi hämarusse golfile2Elamusgolfikeskuse juht Taavo Talvoja räägib, et suve saabumisega on linnadžunglis pisut vaiksemaks jäänud, sest Eesti inimesed kolivad sel ajal välja loodusesse, küll aga on paiga üles leidnud välisturistid. Kui aga vihm kimbutab, võib igal ajal keskusesse lahedat golfielamust otsima tulla.

Taavo ise pole kunagi suurt golfi mänginud ja City Jungles käijatest paljudki saavad seal esimest korda mängust maitse suhu.

“Tegu on minigolfi edasiarendatud variandiga, kus elamuse annavad visuaalsed või eriefektid,” selgitab Taavo. “Golfi- ja džunglielamus koos on garanteeritud.” Tema sõnul on kõik külastajad siiani väga rahule jäänud, tekkinud on ka seltskond püsikülastajaid.

Elamusgolfikeskus ootab suurperede lapsi hämarusse golfile3Rääkides sel nädalal alanud heategevusprojektist, kus suurperede lapsed saavad soodustust, alustab keskuse juht sellest, et mõlemal omanikul on palju lapsi. “Minul on kolm ja teisel omanikul neli,” muigab ta. “Oleme suurperede seltskonnaga liitunud ja nii tekkis idee, kuidas paljulapselisi peresid toetada, et nad leiaks tee siia.”

Perekaardiga suurperede lapsed saavad üksikpileti poole odavam hinnaga, 15-protsendiline soodustus on jookidele ja peopakettidele – City Jungle on populaarne just sünnipäevade tähistamise kohana.

Taavo Talvoja kinnitab, et elamusgolfi mängimisega saab hakkama igaüks ja on juhtunud sedagi, et algaja on üle professionaalsest golfarist. Sihtgrupiks on kõik elamusteotsijad alates 7-8 eluaastast kuni kõrge eani, 15 erineva keerukusastmega raja läbimiseks kulub poolteist kuni kaks tundi ja City Jungles võib korraldada igasuguseid üritusi sünnipäevadest seminarideni.

“Hasart tuleb peale küll,” kinnitab Talvoja, kes ise samuti seal koos lastega mängib.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews