1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond
  4. HEAD OSTUD, MIS AITAVAD LAPSI! Uudseid koldeelemente soetades saab toetada Lastefondi
HEAD OSTUD, MIS AITAVAD LAPSI! Uudseid koldeelemente soetades saab toetada Lastefondi

HEAD OSTUD, MIS AITAVAD LAPSI! Uudseid koldeelemente soetades saab toetada Lastefondi

SA TÜK Lastefondi asus toetama uudseid keskkonnasäästlikke koldeelemente tootev ettevõte Tuli ja Suits OÜ, kes annetab aasta jooksul igalt müüdud koldeelementide komplekti pealt 10 eurot Lastefondile.

Annetusega soovib ettevõte toetada kuulmispuudega lastele kuulmisimplantaatide kõneprotsessorite soetamist.

“Olen lähedalt kokku puutunud kuulmispuudega laste muredega ja tean, et nende lahendamine on väga kallis,” räägib Tuli ja Suits juhataja Aleksander Ljubajev, miks ta soovib panustada just sellesse valdkonda. “Mida varem laps maailma kõigi meeltega tajuma hakkab, seda kiirem on tema edasine areng. Kuigi minu ettevõte on väga väike, tahan siiski anda oma panuse, et ükski lapse abisaamine ei jääks rahapuuduse või bürokraatia seina taha. Kui kiviseinast on ikka võimalik läbi rammida, siis bürokraatiast ei ole see võimalik, ja see on ebaõiglane.”

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar on väga liigutatud, et tänapäeva kiires maailmas on Lastefondi tegevus jäänud silma ka väikeettevõtjatele ning nad soovivad anda oma panust haigete laste aitamiseks. “Oleme selle eest väga tänulikud ning loodame, et sellised ettevõtmised on eeskujuks ka teistele,” sõnab ta.

Tuli ja Suits OÜ poolt välja töötatud ja EUIPO tööstusdisainlahenduse kaitsega keskkonnasäästlikud koldeelemendid aitavad lisaks laste toetamisele säästa Eesti keskkonda ja metsi tänu puhtale põlemisele koldes.

Head Uudised GoodNews