1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEATEGEVUSJOOKS! Kohtla-Järvel toetati heategevusliku jooksuga haigete lastega peresid
HEATEGEVUSJOOKS! Kohtla-Järvel toetati heategevusliku jooksuga haigete lastega peresid

HEATEGEVUSJOOKS! Kohtla-Järvel toetati heategevusliku jooksuga haigete lastega peresid

Eastman Charity Run (1)Möödunud laupäeval toimus Kohtla-Järvel esimene Eastman Charity Run nime kandev heategevusjooks, mille iga osaleja eest annetati seitse eurot kohalikele pidevat ravi vajavate lastega peredele.

Kohaliku kultuurikeskuse eest stardi saanud üritusest võttis osa üle 500 inimese, keda toetas ligi 150 liikmeline pealtvaatajaskond.

„Rõõm on näha, et Ida-Virumaal on nõnda palju inimesi, kes soovivad abivajajaid aidata. Aitäh kõikidele, kes tulid kodudest välja ja panustasid liikumise kaudu ka enda tervisesse,“ sõnas Eastman Specialties OÜ Kohtla-Järve tehase direktor Hannes Reinula. „Kindlasti aitas üritusele kaasa ka päike, mis pisut enne starti pilve tagant välja tuli ja osalejatele ideaalsed jooksuvõimalused andis“.

Eastman Charity Run (3)

Kiidusõnu osalejate aadressil jagus ka Kohtla-Järve Linnavalitsuse kultuuri- ja spordi peaspetsialistil Kristiine Agul, kellele tegi eriti head meelt nõnda rohkearvuline osalejate arv. „Samuti olen õnnelik, et Kohtla-Järvel on tekkinud heategevusjooksu näol uus traditsioon, millega saame toetada peresid, kus kasvavad terviseprobleemidega lapsed,“ lisas ta.

Üritusel olid kavas nii 250 m, 1 km, 3,5 km, 7 km ja 10,5 km pikkused distantsid erinevatele vanusegruppidele. Lisaks asusid koos jooksjatega rajale ka kepi- ja tervisekõndijad ning osavõtt oli kõigile tasuta.

Eastman Charity Run (2)

Eastman Specialties OÜ on Kohtla-Järvel asuv keemiatööstusettevõte, mis toodab bensoehapet, naatriumbensoaati ja Benzoflex® plastifikaatorit. Firma käive oli möödunud aastal enam kui 57 miljonit eurot ning Kohtla-Järve tehas on tööandjaks 160 inimesele. Eastman Specialities kuulub emafirma Eastman Chemicals alla, mille peakontor asub USAs. Ettevõttel on tootmiskeskusi üle kogu maailmas.

Head Uudised GoodNews