1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ÄGE ALGATUS I Heategevuslik projekt: igale lapsele jalgratas!
ÄGE ALGATUS I Heategevuslik projekt: igale lapsele jalgratas!

ÄGE ALGATUS I Heategevuslik projekt: igale lapsele jalgratas!

MTÜ Igale Lapsele kutsub puudust kannatavatele lastele suunatud heategevusliku projekti „Igale lapsele jalgratas” raames kõiki häid Eestimaa inimesi üles kinkima kasutuna seisma jäänud, kuid siiski sõidukorras jalgrattaid.

Need jalgrattad saaksid uued õnnelikud omanikud laste näol, kellel kahjuks pole majandusliku olukorra tõttu võimalik jalgratast omada või kes on vanadest jalgratastest juba välja kasvanud ja vajaksid liiklemiseks suuremaid sõiduvahendeid, kuid see pole perel majanduslikult võimalik.

Foto: Pixabay

Annetatud jalgrattad kogutakse piirkonniti kokku, need saavad vajadusel hoolduse ja seejärel transporditakse üle Eesti erinevatesse jagamispunktidesse, et sealt siis juba koostöös erinevate organisatsioonide ja kohalike omavalitsuste lastekaitse- ja sotsiaalosakondadega uutele omanikele toimetada.

Projekt kulmineerub avaliku sündmusega Pirita velotrekil lastekaitsepäeval 1. juunil. Rattad saavad jagatud hiljemalt 1. juuliks.

MTÜ Igale Lapsele peamisteks eesmärkideks on kutsuda ellu erinevaid lastele ja noortele suunatud heategevuslikke sündmusi ja projekte ning koondada enda juurde kokku võimalikult palju heategijad, kes soovivad ühiselt aidata igale Eestimaa lapsele täisväärtuslikumat, mitmekesisemat ja õnnelikumat lapsepõlve luua.

MTÜ-le saab annetada kodulehel Igalelapsele.ee.

Head Uudised GoodNews