1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevusliku golfivõistlusega kogutakse raha fondi laste haridustee ja huvitegevuse toetuseks
Heategevusliku golfivõistlusega kogutakse raha fondi laste haridustee ja huvitegevuse toetuseks

Heategevusliku golfivõistlusega kogutakse raha fondi laste haridustee ja huvitegevuse toetuseks

Carolin Illenzeeri Fond, Niitvälja golfikeskus ja Eesti Kaitsevägi korraldavad pühapäeval, 13. septembril juba kuuendat korda golfivõistlust “President Cup”. Heategevusliku golfivõistlusega kogutakse raha fondi laste haridustee ja huvitegevuse toetuseks. Võistlus kulmineerub Grete Paia kontserdi, golfipallide saju ja helikopteri lennuga.

Käesoleva aasta sügisel läks 39 Carolin Illenzeeri Fondi last kooli. Neile eraldati kokku 14 410 euro eest koolialguse toetust ja ülikooli stipendiumeid. Golfivõistluse “President Cup” iga võistleja osalustasust läheb 15 eurot fondi laste toetuseks. Golfipalli soetades saavad heategevusse panustada kõik, ka need, kes pühapäeval mängima ei jõua või ei oma vastavat väljaõpet.

Pärast võistluse “President Cup” lõppemist tõuseb Niitvälja harjutusgriini kohale Eesti Õhuväe helikopter ja kukutab alla kõik heategevuslikud golfipallid. Auku läinud või augule kõige lähemal asuva palli omanik saab Eesti Kaitseväe poolt kingituseks helikopteri lennu Niitvälja kohal. Juhul kui võtja palli omanikku pole Niitväljal kohapeal helikopterilendu lunastamas, siis ootab võitjat fondi poolt tosin golfipalli.

Heategevuslikke golfipalle saab soetada nii Niitvälja Golfi caddiemaster’ist kui ka ülekandega Carolin Illenzeeri Fond SA arveldusarvele. Arveldusarve number on EE687700771001314163 ning selgitusse palun märkida “Golf + nimi”. Ühe palli maksumus on 15 eurot.

Radadel toimuvad ka põnevad erivõistlused. NATO rajal pakuvad sooja teed meie liitlassõdurid andes oma kohalolekuga tunnustust Eesti veteranidele. Kaitsevägi eksponeerib Niitväljal ka rasketehnikat, sõdurite relvastust ja varustust ning demonstreerib kaitseväe kuivtoidupakki, millega meie võitlejad kõikides oludes hakkama peavad saama.

Enne suurt pallisadu annab panuse muusikalise meeleolu loomiseks Grete Paia. Grete käis 2016. aastal missioonisõduritele Liibanonis esinemas pidades riigikaitset oluliseks. Samuti on Grete Paia esinenud ka heategevuslikul kontserdil “Laulud sõdurile” nii aastal 2020 kui ka 2015.

Head Uudised GoodNews