1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HUMANITAARABI IDA-UKRAINA ELANIKELE I Tallinn eraldas reservfondist 25 000 eurot Eesti Punase Risti toetamiseks
HUMANITAARABI IDA-UKRAINA ELANIKELE I Tallinn eraldas reservfondist 25 000 eurot Eesti Punase Risti toetamiseks

HUMANITAARABI IDA-UKRAINA ELANIKELE I Tallinn eraldas reservfondist 25 000 eurot Eesti Punase Risti toetamiseks

Tallinna linnavalitsus otsustas eraldada Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuametile 25 000 eurot sihtotstarbelise toetuse maksmiseks Eesti Punasele Ristile, kes toetab Ukraina Punast Risti humanitaarabi andmisel Ida-Ukraina elanikele.

Eesti Punase Risti president Harri Viik tänas Tallinna linna senise väga hea koostöö ja selle toetuse eest. „Ukraina Punane Rist pöördus meie poole ja palus abi, et tagada kontaktjoone elanike varustamine igapäevaeluks hädavajalikuga. Tarvis on kõikvõimalikke hügieenivahendeid nii täiskasvanutele kui ka lastele. Samuti on väga teretulnud voodipesu, tekid, padjad, magamiskotid jms.,“ rääkis Viik ja lisas, et igaühel on võimalus oma panus anda Punase Risti kodulehe kaudu.

Tallinna linn on traditsiooniliselt toetanud Eesti Punase Risti tegevuste seas kooliaasta alguses ranitsakampaaniat vähekindlustatud peredele, hädavajalike asjade jagamist vähekindlustatud linlastele ning koostöös Eesti Punase Ristiga on Tallinna linn juba aastaid korraldanud abivajajatele supiköögiteenust.

Head Uudised GoodNews