1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ILUS TEGU I Viljandi mees annetas haigla töötajale tööl käimiseks jalgratta
ILUS TEGU I Viljandi mees annetas haigla töötajale tööl käimiseks jalgratta

ILUS TEGU I Viljandi mees annetas haigla töötajale tööl käimiseks jalgratta

Viljandi haigla jagas oma Facebooki lehel ilusat tegu, kuidas Viljandi mees tuli appi Monikale, kes haigla puhastustiimis töötab. Kuna töö iseloom on selline, et abijõusid on vaja ka vahel öösiti, oli Monikal vaja tööl käimiseks kasutatud jalgratast.

Sobivas hinnaklassis ratast oli raske leida, aga ühel hommikul toodi uhiuus jalgratas Monikale koju. “Otsustasime, et teeme teile kingituse selle eest, et te seal haiglas Covidiga võitlete,“ ütles tooja. Viljandi inimesed on head ja neile läheb korda see töö, mida haiglas tehakse! Aitäh, Rein Kessler!

Avaldame postituse!

Monika tuli haigla appikutse peale tööle puhastustiimi. Töö iseloom aga on selline, et abijõud võidakse vajadusel välja…

Posted by SA Viljandi Haigla on Neljapäev, 16. aprill 2020

Monika tuli haigla appikutse peale tööle puhastustiimi. Töö iseloom aga on selline, et abijõud võidakse vajadusel välja kutsuda ka öösiti. Selle jaoks otsustas Monika hankida endale kasutatud jalgratta. Pani kuulutuse FBsse, hinnaks sümboolsed 50 eurot. Sobivat ei leidnud. Ühel päeval potsatas sõnumitesse kiri, et on pakkuda uus ratas, aga kõvasti üle tema eelarve – 200 eur. Naine loobus. Kui omanik odavamat hinda pakkus, lepiti kokku, et Monika läheb pärast tööd rattale järele. Õhtul tuli aga väljakutse haiglasse ja ratas leidis vahepeal uue omaniku. Monika tänas kurvalt, tal oli kahju, et sellest ilma jäi, kuid oli EMOs tööl. Järgmisel hommikul toodi tuliuus ratas Monikale koju! „Otsustasime, et teeme teile kingituse selle eest, et te seal haiglas covidiga võitlete,“ ütles tooja. Viljandi inimesed on head ja neile läheb korda see töö, mida haiglas tehakse! Aitäh, Rein Kessler!

Head Uudised GoodNews