1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Inglipuu projektiga koguti lastele 1150 kingitust
Inglipuu projektiga koguti lastele 1150 kingitust

Inglipuu projektiga koguti lastele 1150 kingitust

Heategevusprojektiga Inglipuu koguti keerulistes oludes kasvavatele lastele üle Eesti 1150 kingitust, mis on tänaseks omavalitsuste abiga peredeni toimetatud.

Heategevusprojekti Inglipuu raames koguti sel aastal jõulukingid 1150 puudustkannatavale lapsele üle Eesti. Kõik abivajavad lapsed, kes olid omavalitsuste poolt koostatud nimekirjades, said pühadekingituse. Annetusi sai detsembrikuu jooksul teha kõigis suuremates Maxima kauplustes üle Eesti. Mitmetes Narva ja Tallinna kauplustes tõid annetajad paljudele lastele mitu kingipakki.

Inglipuu projekti eestvedaja Ty Lehtmäe Maxima Eestist ütleb suure aitäh kõikidele annetajatele, kes keerulistesse oludesse sattunud peredele rõõmu tegid. “Annetajate abiga on üle 1000 keerulistes oludes pere uue aasta algus olnud rõõmus ja üllatusterohke. Aitäh kõigile, kes olid valmis ja leidsid võimaluse puudustkannatavaid peresid kingitusega toetada,” ütles Inglipuu projekti koordinaator Ty Lehtmäe.

Heategevusprojekti viidi ellu neljandat aastat koostöös omavalitsustega, mille esindajate abiga selgitati välja kingivajajad pered ning toimetati pakid lasteni. “Omavalitsused on olnud meile väga heaks koostööpartneriks, tänaseks on nende abiga lapsed kingipakid ka juba kätte saanud,” lisas Lehtmäe. “Inglipuust on kujunenud nelja aastaga ilus ja vajalik traditsioon. Jätkame projektiga kindlasti ka järgmisel aastal, sest perede soe tagasiside ja laste rõõm on väga innustav.”

Inglipuu on heategevusprojekt, mille käigus koguti kõikidesse Maxima kauplustesse üles pandud jõulupuude alla kinke puudustkannatavatele lastele. Inglipuud asusid 40 Maxima kaupluses üle Eesti. Jõulupuudele riputatud paberinglitele oli kirjutatud lapse nimi ja mõnel pool ka kingisoov.

Head Uudised GoodNews