1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Jääkarupoeg Aron sai vaderilt maitsva ja jahutava kingituse
Jääkarupoeg Aron sai vaderilt maitsva ja jahutava kingituse

Jääkarupoeg Aron sai vaderilt maitsva ja jahutava kingituse

Tallinna loomaaias elav jääkarupoeg Aron sai eile jahutava ja maitsva kingituse –jääkuubikus kala –, kui Aroni vaderiks saanud finantsettevõtte Admiral Markets töötajad teda külastasid.

Veebipõhist kauplemisteenust pakkuv finantsettevõte Admiral Markets otsustas Aronit toetada põhjusel, et “karu” ja “pull” on börsil üldtuntud mõisted, teatas ettevõte.

Koostöölepingu sõlmisid Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsi juhatuse esimees Alar Lõhmus ning Admiral Markets AS-i juhatuse esimees Sergei Bogatenkov.

Admiral Markets otsustas aidata kaasa jääkaru sirgumisele senikaua, kuni mõmmi leiab endale uue kodu mõnes teises loomaaias.

Aron sündis 26. novembril 2016 ning seda nime pakuti talle avalikul konkursil 36 korral. Nimi Aron sümboliseerib maskuliinsust ja jõudu.

Jääkaru on maailma suurim maismaakiskja ning karude perekonna noorim ja kõige lihasööjam liige. Ta veedab palju aega jääväljadel ringi rännates, jahtides saaki jää servadel, kus seda leidub kõige rohkem. Vaatamata oma suurusele võib jääkaru olla kiire ja osav, hea ujuja ja sukelduja.

Head Uudised GoodNews