1. Avaleht
  2. Heategu
  3. JÕULURÕÕMU I Kraavikrõlli lasteaialapsed meisterdasid sotsiaalmaja elanikele kingitusi
JÕULURÕÕMU I Kraavikrõlli lasteaialapsed meisterdasid sotsiaalmaja elanikele kingitusi

JÕULURÕÕMU I Kraavikrõlli lasteaialapsed meisterdasid sotsiaalmaja elanikele kingitusi

Tallinna Kraavikrõlli lasteaiaõpetajad viisid Nõmme Sotsiaalmajja 80 isetehtud jõulukaarti ja piparkooki, et tuua jõulurõõmu sotsiaalmaja teenuseid tarbivatele inimestele.

„Jõuluaja veedame eelkõige oma lähedaste pereliikmetega, kuid paljudel inimestel seda võimalust ei ole. Meil on väga hea meel, et Kraavikrõlli lasteaed haaras initsiatiivi ja mõtles praegusel ajal ka abivajajatele, kellele isetehtud kinkidega soojust ja jõulutunnet luua,“ rääkis linnaosa vanem Grete Šillis.

Jõulukaardid ja piparkoogid toimetati Nõmme Sotsiaalmajja (Pihlaka 12), kus töötajad need järgmisel nädalal laiali jagavad.

Heategevusmõtte algataja ja eestvedaja, Krõllide rühma õpetaja Annely Mell sõnas, et piparkookide ja kaartide valmistamine andis hea võimaluse arutleda lastega abivajajate ja heategevuse teemadel.

Nõmme lasteaia lapsed on olnud varemgi jõulude ajal tublid meisterdajad. Eelmistel aastatel valmistasid lapsed kuuseehteid ja tõid jõulutunnet kõigile, kes möödusid Hiiu tänava ja Vabaduse puiestee ristmikul asuvatest mändidest. Seekord otsustasid Kraavikrõlli lasteaialapsed koos õpetajatega teha midagi personaalsemat ja südantsoojendavat.

Ühisettevõtmises lõid kaasa Krõllide, Tiigrite, Lepatriinude, Tähekeste ja Õnneseente rühmade lapsed, õpetajad ja lapsevanemad.

Head Uudised GoodNews