1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kadriorus toimub heategevuslik vannipartide ralli
Kadriorus toimub heategevuslik vannipartide ralli

Kadriorus toimub heategevuslik vannipartide ralli

Kadriorus toimub heategevuslik vannipartide ralliJuba sel pühapäeval algusega kell 12  toimub Kadrioru pargi kanalites suur heategevuslik vannipartide ralli, mille eesmärk on aidata Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidul luua vähihaigete laste peredele tugikeskust.

Pardirallil osalemine on lihtsamast lihtsam! Alates 24. märtsist sai iga inimene, pere, sõpruskond või ka ettevõte teha endale sobivas summas annetuse, mis on vähemalt 5 eurot, ning seeläbi saabki ühe nummerdatud vannipardi toetajaks. Annetusi summas 5, 10 ja 50 eurot sai teha digimakse (pangalingi) kaudu tänaseni ja pardiralli toimumise päeval, 8. juunil sularahas kuni kella 14:00. Igaüks võib teha annetuse ka mitme pardi eest. Iga annetus toetab ühte konkreetset vanniparti. Ühele annetajale siiski üle ühe auhinna ei anta. Vanniparte toetajatele ära ei jagata, nendega korraldatakse ka tulevikus lahedaid üritusi.

Kõik vannipardid lastakse korraga Kadrioru pargi kanalisse vette, kus nad läbivad määratud võistlusdistantsi. Esimesena finišisse jõudnud vannipart toob oma toetajale peaauhinna – koguperereisi Rootsi Junibackeni – Stockholmis Djurgårdeni saarel asuvasse Astrid Lindgreni raamatukangelaste muinasjutumaailma.

12:00 – Päeva juhatab sisse Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL)esimees Märt Avandi  12:05 – Laine Mägi tantsukooli tantsulapsed
12:35 – Ansambel Paabel
13:30 – Folkshowtantsutrupp Uppsar
14:00 – Mustamäe Laste Loomingu Maja tantsuringi Jete tantsulapsed
14:10 – Lasteteater
14:30 – EVLVL-i Pardiralli
15.00 – Pardiralli võitja väljakuulutamine ja auhindade üleandmine
15:15 – Ansambel Kõrsikud

Üritusel on käsitöölaat, õpitoad, näomaalijad ja Dr. Klounid.

Lisainfot leiab SIIT!

VAATA MÄRT AVANDI VIDEOKUTSET!

Head Uudised GoodNews