1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KARVABALL! Loomasõbrad saavad meelelahutuslikul õhtul aidata varjupaigaloomi
KARVABALL! Loomasõbrad saavad meelelahutuslikul õhtul aidata varjupaigaloomi

KARVABALL! Loomasõbrad saavad meelelahutuslikul õhtul aidata varjupaigaloomi

karvaball_2016_posterVarjupaikade MTÜ ja loomaportaali Loom24 eestvedamisel toimub 31. märtsil Tallinna Lillepaviljonis heategevuslik õhtusöök nimega KarvaBall, mille tulu läheb Viru ja Võru loomade varjupaikade kliinikuruumide väljaehituseks.

Kolmekäigulise õhtusöögi ning meelelahutuslike vahepaladega üritusest oodatakse osa võtma kõiki loomasõpru. Heategevusest tulvil õhtut juhib laulja ja meelelahutaja Marek Sadam, kes viib läbi mitmeid heategevuslikke oksjoneid ja loose. Laval saab kohata mitmeid häid ja andekaid loomasõpru: Maia Vahtramäe, Grete Paia ja Kristjan Kasearu.

Muusikale vahelduseks kuuleb esinejatelt armsaid ja naljakaid lugusid nende kodustest lemmikutest ning kogemustest teistegi loomadega. “Esinejad ei ole KarvaBallile valitud juhuslikult. Kõik on suured loomasõbrad, kellest mitmel on kodus endine tänavakass või meeldib neile regulaarselt varjupaiga loomadega jalutamas käia,” tutvustab üks korraldajatest, Loom24 algataja Marten Merila esinejaid.

Varjupaikade MTÜ tegevjuhi Triinu Priksi sõnul vajavad varjupaigad hädasti veterinaariruume, sest iga varjupaika jõudnud loom peab läbima arstliku läbivaatuse, vaktsineerimise ja kiibistamise. “Kui seni oleme kasutanud lähedal asuvate kliinikute abi, siis oma ruumis saame toiminguid teha lihtsamini ja pikas perspektiivis soodsamalt. Varjupaikade missiooniks on aidata loomad koju tagasi. Heas tervises loomadele on tunduvalt lihtsam uusi armastavaid kodusid leida,” selgitab Triinu Priks veterinaariruumide vajadust.

Loom24 algataja Marten Merila loodab, et KarvaBallist saab igakevadine traditsioon, mil loomasõbrad ühisel õhtul kokku saavad, hästi aega veedavad ning ühtlasi loomadele mõeldes head teevad. “Sel aastal on ürituse alateemaks “Kui võtad looma, võta südamega”, millega soovime tähelepanu juhtida vastutustundlikule loomapidamisele. Looma kodustamine on positiivne ja emotsionaalne kogemus, kuid ka suur vastutus, sest loom vajab hoolt ja armastust pikki aastaid. Samas kui juba looma võtmisele mõelda, siis kindlasti tasub meeles pidada ka varjupaigaloomi,” lausub Merila.

Heategevuslik õhtusöök KarvaBall toimub 31. märtsil kell 19:00 Tallinna Lillepaviljonis. Piletid on müügil Piletilevis.

Annetusi kliinikuruumide ehituseks on võimalik teha ka otse Varjupaikade MTÜ-le märksõnaga KarvaBall (SEB: EE561010220068203017).

Head Uudised GoodNews