1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. LIHAVÕTTEPÜHAD! Vähekindlustatud lastega peredele korraldatakse Lihavõttejänku pidu
LIHAVÕTTEPÜHAD! Vähekindlustatud lastega peredele korraldatakse Lihavõttejänku pidu

LIHAVÕTTEPÜHAD! Vähekindlustatud lastega peredele korraldatakse Lihavõttejänku pidu

moodul27. märtsil, kell 11.30-14.00 toimub Estonia Kontserdisaalis Tallinna linna vähekindlustatud lastega peredele Lihavõttejänku pidu.

Külalistele esineb Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkester Jüri-Ruut Kanguri juhatusel, solistid on Kaire Vilgats ja Kalle Sepp. Kontserdi eel saavad lapsed koos vabatahtlike mängujuhtidega lustida erinevates mängujaamades. Kontserdi järel pakutakse aga tavakohast lihavõtteeinet. Lihavõttejänku peole on kutsutud üle 700 inimese.

Lihavõttejänku peo korraldaja Kärt Mere sõnul on peol kaks eesmärki. Pakkuda peorõõmu vähekindlustatud peredele ning juhtida otsustajate ja avalikkuse tähelepanu tõsiasjale, et meie seas on kahetsusväärselt palju vaesust kogevaid inimesi. „Sarnaselt eelmisele kahele aastale, kui on toimunud Lihavõttejänku pidu, püüame ka seekord pakkuda peorõõmu läbi ühistegevuse. Kutsume vabatahtlikena peole appi ühiskonnas tuntud ja tunnustatud inimesi, kes on eeskujuks näidates, et olenemata maailmavaatest või erakondlikust kuuluvusest, suudetakse hea asja nimel omavahel koostööd teha,“ selgitas Kärt Mere

Pidu korraldavad MTÜ EAPN Eesti ja Põhja – Tallinna Valitsus koostöös vabatahtlikega.

Vabatahtlikku tööd on lubanud tulla tegema Euroopa Parlamendi saadikud Yana Toom ja Urmas Paet, Riigikogu liikmed Monika Haukanõmm ja Siim-Valmar Kiisler, Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid ja veel mitmed teised avalikkusele tuntud inimesed. Vabatahtlike ülesandeks on lastele mängude organiseerimine, mängudes osalevate laste autasustamine, toitlustamise korraldamine ja muul moel ürituse kulgemisele kaasaaitamine.

 

Head Uudised GoodNews