1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Doonorid ja Sõbrad
  4. ÄGE KOOSTÖÖ I Kõikidele vapratele doonoritele pakutakse soodushinnaga teatripileteid
ÄGE KOOSTÖÖ I Kõikidele vapratele doonoritele pakutakse soodushinnaga teatripileteid

ÄGE KOOSTÖÖ I Kõikidele vapratele doonoritele pakutakse soodushinnaga teatripileteid

Juunis ja juulis korraldab Verekeskus väljasõite, et inimesed saaksid tulla üle Eesti verd loovutama. Doonoripäevad Rakveres on  29. ja 30. juunil ning neil päevil on ka Kellerteater Verekeskuse telgis ning pakub kõigile vapratele doonoritele soodushinnaga teatripileteid augustis Rakveres aset leidvale minifestivalile “Virumaa värinad”.

„Suvekuud on Verekeskuse jaoks alati kõige kriitilisemad. Puhkuste perioodil sõidavad inimesed linnast ära maale, kuid varasemad aastad on näidanud, et just suviti on traumasid kõige enam – seega on vajadus doonorvere järele kõrge,“ selgitab Regionaalhaigla verekeskuse juhataja Ave Lellep just suvel Verekeskuse bussidega Eesti peal tuuritamise vajadust.

11. augustist kuni 19. augustini saab Köster Gööcki Majas Rakveres, aadressiga Spordi tänav 14, näha teatri mitmeid uuemaid ja menukaimaid lavastusi, lisaks on kavas ka Kellerteatri lavastuste salvestuste seansid ning minifestivali jaoks avatakse publikule Gööcki kohviku uksed.

11. ja 12. augustil toob teater Rakvere publiku ette Grigori Osteri “Õuduste kooli” ning Edgar Allan Poe/Vahur Kelleri “Marie Roget’ mõistatuse”, 13. ja 14. augustil etendub Kellerteatri uusim lavastus Soile Mäkelä üksilduskomöödia “Madame Brigitte”, laval Sandra Lange, 18. ja 19. augustil saab Lääne-Virumaa rahvas nautida Vahur Kelleri ja Meelis Kubo ühisloomingus sündinud lavastust “Armunud alkeemik”. Lisaks saab suurelt kinoekraanilt vaadata 14. augustil Teele Uustani ja Sandra Lange lastelavastust “Canterville’i kummitus” ning 15. augustil Vahur Kelleri/Edgar Allan Poe “Mõrvad Rue Morgue’il”.

Vaata, kus sel suvel verd anda saab!

Head Uudised GoodNews