1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kristiines sai sel nädalal 280 inimest Euroopa Liidu toiduabi
Kristiines sai sel nädalal 280 inimest Euroopa Liidu toiduabi

Kristiines sai sel nädalal 280 inimest Euroopa Liidu toiduabi

Kristiine jagas sel nädalal linnaosas elavatele puudust kannatavatele inimestele Euroopa Liidu toiduabi. Toiduabi kaudu parandatakse ja toetatakse toimetulekut. Üle 15 kilogrammi erinevaid toiduaineid sisaldava toidupaki said 280 augustis või septembris toimetulekutoetust või Tallinna linna eelarvest makstavat perekonna sissetulekust sõltuvat toetust saanud inimest.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on iga linnaosa elanik oluline ja meie kõigi soov on, et igaüks tunneks end siin turvaliselt ja hoituna. „Toit on sundkulutus, mis mõjutab puudust kannatavate isikute toimetulekut kõige enam. Selline abi aitab parandada ja toetada enim puudust kannatavate inimeste toimetulekut ja praeguses keerulises olukorras on selline abi peredele eriti vajalik. Toiduabi saajate hulgas on palju ka eakamaid inimesi, kes kasutavad linnaosa koduteenuseid või elavad sotsiaaleluruumis. Nagu ka varasemalt korraldas neile toiduabi kättesaamise linnaosavalitsuse hallatav asutus Kristiine Tegevuskeskus. Väga tänuväärset tööd on toiduabi komplekteerimisel ja jagamisel teinud Toidupanga töötajad ja vabatahtlikud,“ lisas Riibe.

Abi saajate nimekirja koostas Sotsiaalministeerium. Järgmine Euroopa Liidu toiduabi jagamise voor toimub 2021. aasta kevadel.

Head Uudised GoodNews