1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Laste jõuluvõistlus kogus Lastefondi toetuseks üle 700 euro
Laste jõuluvõistlus kogus Lastefondi toetuseks üle 700 euro

Laste jõuluvõistlus kogus Lastefondi toetuseks üle 700 euro

Teisipäeval, 20. detsembril andis TÜ Akadeemiline Spordiklubi TÜK Lastefondile üle 708 euro suuruse annetuse, mis koguti 18. ja 20. detsembril toimunud laste heategevusliku jõuluvõistlusega.

Jõuluvõistlus kergejõustikus tõi kokku 346 last üle Eesti, kellest igaüks panustas heategevusliku osalustasuna 2 eurot. Võisteldi erinevatel lühematel ja pikematel jooksudistantsidel, kaugushüppes, kõrgushüppes, teivashüppes ja kuulitõukes. Heategevuslikku jõuluvõistlust korraldati juba viiendat korda.

TÜ Akadeemilise Spordiklubi juhi Harry Lembergi sõnul ühendati jõuluvõistlusega kaks toredat asja – anti noortele võimalus läbi võistlemisel hinnata oma sügist treeningtegevust ja toetati sealjuures Lastefondi kaudu neid lapsi, kes spordist kahjuks rõõmu tunda ei saa.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar tunneb suurt heameelt sellise pikaajalise toetaja üle nagu seda on TÜ Akadeemiline Spordiklubi. “Võime tinglikult nimetada akadeemilist spordiklubi Lastefondi püsiannetajaks, sest juba viis aastat järjest toetab ta jõuluvõistlusega regulaarselt Lastefondi,” leiab Saar. “Oleme väga tänulikud ning hindame nende panust väga. Usun, et sellise võistluse korraldamisega saadame ka seal osalevatele lastele väärtuskasvatusliku sõnumi, et nõrgemaid tuleb aidata.”

Üritust toetasid Kalev, Saku ja Premia.

Head Uudised GoodNews