1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond
  4. Lastekaitsepäeval toetad iga Gustavi kohvikus söödud koogiga Lastefondi kaudu raskelt haigeid lapsi
Lastekaitsepäeval toetad iga Gustavi kohvikus söödud koogiga Lastefondi kaudu raskelt haigeid lapsi

Lastekaitsepäeval toetad iga Gustavi kohvikus söödud koogiga Lastefondi kaudu raskelt haigeid lapsi

Foto: Pixabay

Homme, 1. juunil annetavad kõik seitse Gustavi kohvikut igalt müüdud koogilt 10 senti TÜ Kliinikumi Lastefondile raskelt haigete laste ravitingimuste parandamiseks.

“Oleme Gustavis läbi aastate toetanud selliseid lasteprojekte, kus näeme, et meie toetus või tooted teevad rõõmu ja lähevad õigesse kohta,” ütles Mattias Cafe OÜ ehk Gustavi juhatuse liige Siim Liivamägi. Eelnevast tulenevalt sündis Liivamägi sõnul ka otsus annetada lastekaitsepäeval igalt Gustavi kohvikutes müüdud koogilt teatud summa TÜ Kliinikumi Lastefondi.

Liivamägi tõi välja, et Gustavi ettevõtted kommunikeerivad sotsiaalset vastutustundlikkust ühiskonnas ka laiemale üldsusele. “Näiteks anname tööd puuetega inimestele, toetame lastele suunatud ettevõtmisi ja väärtustame perekesksust, mis väljendub ka meie kohvikute olude muutmises veelgi lastesõbralikumaks ja perede jaoks mugavamaks ajaveetmiskohaks.”

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar avaldas suurt rõõmu, et fondi ja Gustavi kohvikute vahel toimib pikaaegne hea koostöö. “Oleme äärmiselt tänulikud, et Gustavi kohvikud pööravad lastekaitsepäeval tähelepanu just neile lastele, kes vajavad abi kõige enam,” tõi ta välja.

Tallinnas ja Tartus asub kokku seitse Mattias Cafe OÜ ehk Gustavi kohvikut. Tallinna kohvikud asuvad Kalamajas, Solarise keskuses, Mustamäe keskuses, Viru keskuses ja Lasnamäe Centrumis. Tartus asub Werneri kohvik ning Gustavi kohvik Tartu kaubamajas.

Head Uudised GoodNews