1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lounge Deja Vu tegi head ja aitas läbi viia Heategevusürituse “Teksades Rinnavähi Vastu”
Lounge Deja Vu tegi head ja aitas läbi viia Heategevusürituse “Teksades Rinnavähi Vastu”

Lounge Deja Vu tegi head ja aitas läbi viia Heategevusürituse “Teksades Rinnavähi Vastu”

Foto: Maksim Toome

Lounge Deja Vu näitas järjekordselt, et kui tähtis on anda enda panus heategevuseks, korraldades heategevusliku ürituse, pakkudes külluslikku programmi ja meelelahutust külalistele, neljapäeval 30. mail.

Juba 3 aastat järjest toimunud kampaaniat „Teksades rinnavähi vastu“, kus mai viimasel reedel kantakse ühtse rõivastusena teksaseid ja rinnas roosat linti, näidates et hoolitakse lähedastest ja nendest, kes põevad rinnavähki.

Rinnavähi ennetamise kampaanianägu ja Eesti otsib Superstaari finalist, Brigit Varjun, astus laval üles oma parimate lauludega ja lahutas rahva meelt kauni ja südantsoojendava programmiga.

Kauneid etteasteid sai näha veel teisteltki Superstaari saates osalenud artistidelt, lavale astusid: Artjom Savitski ja Taavi Immato.

Lisaks pakkus silmailu La Perla kaunist moeshowd, kus tutvustati 2013 uut kollektsiooni ja nädati seksikat ja luksuslikku pesu. Samuti sai näha kauneid Raplamaa missikandidaate, kes astusid lavale Met Jeans teksades.
Kõiki külalisi tervitas Martini pakkudes kerget, suvist ja jahutavat kokteili.

Heategevuslik galaõhtu kogus rekordarvuliselt sponsoreid ja toetajaid. Külaliste üllatuseks toimus õnneloos, kus kõik loosid võitsid ja auhindadeks oli välja pandud parimate brändide kosmeetikatooted, kaunid ehted, pesu, kinkekaardid ja palju muud.

Kohale tulid paljud Eesti staarid ja avaliku elu tegelased, teiste seas võis kohata modelli ja ärinaist Beatricei, tantsukuningat Mairold Millertit, ärinaist Kersti Tootsi, lauljatar Getter Jaanit… jpt

Kogu üritusel kogutud tulu läks heategevuseks ja õhtu lõpuks oli kogutud üle ootuste suur summa.

VAATA GALERIID!
Fotod: Maksim Toome

Head Uudised GoodNews