1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. “Lõvid” valmistuvad Heateopäevaks
“Lõvid” valmistuvad Heateopäevaks

“Lõvid” valmistuvad Heateopäevaks

Jaan-Ivo Lukas

Eesti Lionspiirkonna kuberer Andrus Kõre koos juhtivate lionstegelaste Aare Aunapi ja Meelis Paaveliga Tabivere ning Palamuse lõviklubist
Foto: Vahur Kukk

Möödunud laupäeval Palamuse rahvamajas toimunud Eesti Lionspiirkonna  D-120  laiendatud juhatuse koosolekul  tutvustati 12. oktoobril korraldatava üleeestilise Heoteopäeva eesmärke.

Eesti Lionspiirkonna kuberneri Andrus Kõre sõnul tugineb  traditsiooniline Heateopäev tänavusele lionsliikumise motole “Unistused teoks”.

Kõre märkis, et Heateopäeva 2013 viivad läbi kõik  Eesti lionsklubid ja “noorlõvidest”  koosnevad Leo klubid.

“Sündmus võimaldab panustada erinevate paikade nägusamaks, turvalisemaks ja atraktiivsemaks muutmisele nii kohalike elanike kui ka kaugemalt tulijate jaoks. Kindlasti saab läbi selle ettevõtmise lõviliikumist avalikkusele mitmekülgsemalt tutvustada ja selle vastu huvi äratada. Heateopäeva teoks tegemisel on oodatud  koostöö teiste heategevuslike organisatsioonidega, ” ütles Kõre.

Käesoleva aasta Heateopäeva toimkonna eestvedaja Elmar Trink lionsklubist Pärnu Strand rääkis aktsiooniga seonduvast videosalvestusel.

Kuberner Andrus Kõre teavitas  ka ettevalmistusest Eesti lionsliikumise 25. aastapäevaks.

“Praeguseks on arutelude käigus kokku lepitud, et Eesti lionsliikumise alguspäev on 31. mai 1989, ” lausus ta.

Koosolekul võtsid sõna ka Meelis Paavel Palamuse ja Aare Aunap  Tabivere lionsklubist, kellest esimene on perioodil 2013-2014 Eesti lionspiirkonna III regiooni ja teine tsooni esimees.

“On  heameel, et lionsklubide laiendatud juhatuse koosoleku toimumispaigaks valiti Palamuse. Niipalju “lõvisid” kui praegu, pole meie kodukandis vist varem olnud. Loodetavasti said kõik tutvuda ka paikkonna looduse ja kultuuriväärtustega,” ütles LC Palamuse president Elle Mäerand.

Head Uudised GoodNews