1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. McDonald’s restoran kogus külastajate abiga rekordsummas annetusi
McDonald’s restoran kogus külastajate abiga rekordsummas annetusi

McDonald’s restoran kogus külastajate abiga rekordsummas annetusi

McDonald’s restoranide kett kogus oma külastajate abiga heategevuskampaania McHappy Day raames rekordsummas raha. 30 518 eurot saadi kokku Tallinna Lastehaigla Toetusfondi heaks.

Igal aastal panustab McDonald’s koos oma külaliste ja koostööpartneritega heateo kampaania McHappy Day raames laste tervisesse ja nende heaolusse. Sel aastal koguti annetusi Tallinna Lastehaigla Toetusfondi heaks, et parandada laste ravivõimalusi.

SA Tallinna Lastehaigla Toetusfond on heategevusfond, mille eesmärgiks on parima võimaliku meditsiinilise abi toomine Tallinna Lastehaiglasse. Fond soovib lisaks aidata kaasa sellele, et Eesti suurim lastehaigla oleks igati lastesõbralik.

Kogutud raha kasutab fond laste käeroboti soetamiseks. See on vajalik nende abivajajate jaoks, kelle üks kehapool on halvatud ning kes vajavad kõrgetasemelist ning kiiret taastumist, mis aitaks edendada kehaosade normaalset funktsioneerimist ning tõsta laste elukvaliteeti ja igapäevaeluga toimetulemist.

„McHappy Day kampaania on hea näide sellest, kuidas üheskoos võime läbi väikeste tegevuste muuta oluliselt laste ja nende vanemate elu. Oleme väga uhked, et 2019. aasta kampaania oli seni kõige edukam. McHappy Day ühendas taaskord meie koostööpartnerid ja külalised ühise eesmärgi nimel parandada laste tervist. 30 518 eurot on rekordsumma annetustest, mida oleme McHappy Day ajaloos Eestis kogunud ja on kindlasti oluliseks abiks ka fondile,“ sõnas McDonald’s Baltikumi juhtivdirektor Vladimir Janevski.

„Oleme väga õnnelikud ja tänulikud, et McDonald’s restoranide keti heategevuskampaania McHappy Day toetab meid uue käeroboti soetamisel. Eriti õnnelikud oleme rekordsumma üle, mis sel aastal koguti. Annetused aitavad meil lubada kõige professionaalsemat ja kaasaegsemat meditsiinilist abi halvatud lastele. Tänu McDonald’s restoranide külaliste abile oleme me palju lähemal ostu sooritamisele,“ sõnas Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhataja Inna Kramer.

Head Uudised GoodNews