1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MILJARD DOLLARIT! Avon annetas miljard dollarit rinnavähi ja perevägivalla vastaseks võitluseks
MILJARD DOLLARIT! Avon annetas miljard dollarit rinnavähi ja perevägivalla vastaseks võitluseks

MILJARD DOLLARIT! Avon annetas miljard dollarit rinnavähi ja perevägivalla vastaseks võitluseks

_MG_5626Täna tähistab Avon ja Avoni sihtasutus naistele tähtsat sündmust – üle maailma Avoni rinnavähi ja perevägivalla fondidesse annetatud raha on ületanud miljardi tähise. Fondid on loodud selleks, et toetada Avoni heategevusalgatusi üle maailma ning seda valdkondades, kus naised vajavad abi kõige enam.

Naistepäeva puhul tähistab Avon seda erilist saavutust oma New Yorgi peakontoris, et tunnustada eesmärgi saavutamisele kaasa aidanud Avoni müügiesindajate, töötajate, klientide ja toetajate ühised jõupingutusi.

IMG_0698

AVONi rahvusvahelised heategevuslikud programmid, mida juhib Ameerikas loodud Avoni sihtasutus, keskenduvad rinnavähivastaste uuringute rahalisele toetamisele, arendavad Avoni rinnavähivastase programmi abil ligipääsu kvaliteetsele rinavähi ravile ning tegelevad koduvägivallavastase programmi abil perevägivalla ja soolise vägivalla vähendamisega. Aastaringselt pakub Avon võimalust osta heategevustooteid, mille kogutulu läheb rinnavähi ennetustegevuseks ja perevägivalla vastaste projektide kohalikule toetamisele. Tänaseks on Avoni ühised jõupingutused aidanud harida ligi 175 miljonit inimest rinnavähi ennetuse ja perevägivalla teemadel ning toetanud ligi 30 miljonit inimest rahaliselt ning erinevate teavitustegevustega.

donation

Eestis jätkab Avon Eesti jätkuvalt Vähiliidu ja MTÜ Tallinna Kriisikodu toetamist. Viimane annetus 5000€ väärtuses leidis aset 2015. aasta detsembril Vähiliidu kontoris, kus Soome ja Baltimaade tegevjuht Anneli Loorits andis pidulikult edasi sponsorlustšeki.

IMG_3646

Head Uudised GoodNews