1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITA SINAGI! Kogutakse turvakodude ja raskustes perede lastele koolialguseks annetusi
AITA SINAGI! Kogutakse turvakodude ja raskustes perede lastele koolialguseks annetusi

AITA SINAGI! Kogutakse turvakodude ja raskustes perede lastele koolialguseks annetusi

Alates 20. augustist koguvad MTÜ Do Good ja Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liit turvakodude ja raskustes perede lastele  koolialguseks annetusiMTÜ Do Good ja Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liit kutsuvad üles koolialguse raames kappidest leitud ja võib olla juba väiksekski jäänud sügis-talvised õueriideid ja jalanõud, koolitarbed ning sügishoidised tooma  kogumispunktidesse Tallinnas, Peetrikülas, Jüris ja Viimsis. Kogumiskampaania toimub juba teist aastat järjest ning algab 20. augustil. Samuti võetakse jooksvalt vastu teisi korralikke, tänapäevaseid ja puhtaid riideid ja jalanõusid, lastetarbeid jt asju.

“Meie seas on palju raskustes ja paljulapselisi peresid, kelle jaoks on suur probleem leida pere eelarvest raha laste koolimineku tarbeks.  Kui lapsi on peres mitu, on see ühe korraga väga suur summa, mis tuleb perel leida. Seetõttu soovimegi  selliste perede, aga ka turvakodu laste jaoks koguda  kõike koolialguseks tarvilikku.  Tuua võib riideid ja jalanõusid lasteaia lastest abiturientide suurusteni välja.  Näiteks  iganädalaselt käib meie liidu kontoris toidu ja riideabi järgi ligi 200 peret”  tõdeb Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liidu juhatuse liige Kerstin Kirsel.

MTÜ Do Good tegeleb peamiselt headelt inimestelt asjade kogumise, nende vajaduspõhise vahendamisega turvakodudele, lastekodudele ja raskustes peredele ning rõõmsate üllatuste valmistamisega nendele lastele. Projekti rahastab EMP toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel ning õnnestumisele aitavad kaasa OÜ Linna Ekraanid ja OÜ Ring FM Meedia.

Head Uudised GoodNews