1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Müügile jõudis heategevuslik kasside ja koerte nipikalender
Müügile jõudis heategevuslik kasside ja koerte nipikalender

Müügile jõudis heategevuslik kasside ja koerte nipikalender

kalender_els_rc_2014_kaanepiltEesti Loomakaitse Seltsi heategevuslik kasside ja koerte nipikalender “Hoian ja Hoolin 2014” on valminud koostöös Royal Canin Eesti, Jüri Loomakliiniku, koeraspordiklubi Koeruse ja Tarkade Koerte Klubiga. Kogu kalendrite müügist saadud tulu läheb Eesti Loomakaitse Seltsile hädasolevate loomade abistamiseks.

Kalender sisaldab nippe ja soovitusi kassi- ja koeraomanikele oma lemmikutele igapäevaste põnevate tegevuste pakkumiseks. Kasside nipid on kirja pannud Jüri Loomakliiniku veterinaarid Inge Mängel ja Helena Trus. Koertest kirjutasid koeraspordiklubi Koerus treenerid Inga Siil ja Liina Kümnik ning Tarkade Koerte Klubi treenerid Marge Perri ja Tiina Jürjo.

Nipikalendrit on võimalik soetada 4 euro eest Eesti Loomakaitse Seltsi e-poest aadressil http://epood.loomakaitse.ee. Kalender on piiratud koguses müügil ka Stockmannis, Rahva Raamatus, Apollos, aianduskeskuses Hansaplant, online-poes kassidkoerad.ee ja Tartus Feliveti loomakliinikus.

2013. aasta esimese kuue kuuga abistas Eesti Loomakaitse Selts rohkem kui 600 hüljatud, hulkuvat, väärkoheldud või muul viisil abivajavat looma. Kõik abivajajatega seotud ravikulud ja protseduuride tasud maksti tänu annetustele.

Head Uudised GoodNews