1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MUUSIKA KOOLI! Gustav Adolfi Gümnaasium kutsub annetama vinüülplaate ja muusikainstrumente
MUUSIKA KOOLI! Gustav Adolfi Gümnaasium kutsub annetama vinüülplaate ja muusikainstrumente

MUUSIKA KOOLI! Gustav Adolfi Gümnaasium kutsub annetama vinüülplaate ja muusikainstrumente

Muusika-kooli-pais1Täna kell 18.00 toimub Gustav Adolfi Gümnaasiumi Mederi saalis tulundusõhtu kontsrt „Muusika kooli!“, enne seda kella 15.00–18.00ni on kõigil kooli sõpradel, vanematel ja muusikahuvilistel võimalus annetada koolile vinüülplaate ja muusikainstrumente.

Plaadid ja muusikainstrumendid võetakse kasutusse muusikaklassides õppetöö eesmärgil. Üleskutsega ja plaanidega vinüülplaatide ja muusikainstrumentide kasutamise eesmärkidest saab tutvuda kooli kodulehel.

„Juba on annetatud üle paarisaja vinüülplaadi, CD ja DVD, toodud on üks korralik pianiino, radioola ning plaadifonoteeki ja pilliparki on täna tulemas tugevat lisa,“ avaldas direktor Hendrik Agur lootusrikkalt. „Pered, kellel on jäänud vinüülplaadid tolmuma kapinurka või viidud keldrisse, tooge need plaadid kooli, meie oleme tänulikud,“ kutsus koolidirektor inimesi üles. „Ootame tõesti igasuguseid plaate, nii nõukogude aegseid, siis peamiselt firma Melodia omi, kui ka vanemaid – erinevad žanrid, stiilid ja esitajad – see kõik on ju muusikaajalugu, mis on kunagi loodud maailma kaunistama. Tutvugem siis sellega ja andkem noortele võimalus, küllap annavad sellised võimalused neile omakorda uut inspiratsiooni teha elus toredaid asju,“ ütles Hendrik Agur.

Tulundusõhtu kontserdil astuvad üles Alo Matiiseni vokaalansamblite konkursi laureaadid:

Vokaalansambel GAMA2 (GAG, juhendaja Moonika Tooming)

ja

Vokaalansambel POISSMEHED (Türi, juhendaja Tea Saar)

ning

Perekond Leiburite PEREBÄND (Arvo Leibur – viiul, Marianne Leibur(12.b) – viiul, Terje Terasmaa – vibrafon, Henrik Leibur – löökriistad ) on ERSO kontsertmesitrist lapsevanema eestvedamisel loodud üdini muusikutest koosnev pereansambel, kelle rõõm musitseerimisest on nakatav ja eeskuju vääriv.

Kontsert on tasuta.

Pärast kontserti on oodatud kõik kohvilauda korrus allpool asuvasse Moonalattu.

Kõik on oodatud, saagu muusika kooli!

Head Uudised GoodNews