1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. RAHVUSVAHELINE PUNASE RISTI PÄEV! Tallinn tunnustab heategijaid
RAHVUSVAHELINE PUNASE RISTI PÄEV! Tallinn tunnustab heategijaid

RAHVUSVAHELINE PUNASE RISTI PÄEV! Tallinn tunnustab heategijaid

punane ristTäna, rahvusvahelisel  Punase Risti päeval kell 18 korraldab Tallinna Linnavalitsus Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi vabatahtlikele, noortele, liikumise toetajatele ja koostööpartneritele piduliku vastuvõtu Tallinna Raekojas, kus parimatele antakse üle Tallinna linna ja EPR Tallinna Seltsi juhatuse tänukirjad.

„Eesti Punase Risti Tallinna Selts on Tallinna linna hea partner, kellega koos oleme aastaid ellu viinud palju heategevuslikke üritusi, abistades puudustkannatavaid peresid nii toidu jagamise kui laagrite korraldamisega,“ ütles abilinnapea Merike Martinson. „Tänased aukirjapälvijad on pikka aega oma vabatahtliku tegevusega andnud suure panuse heategevuslikku töösse, olles eeskujuks paljudele.“

Tunnustatakse  Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi tublisid tegijaid, kes annavad omapoolse panuse linnarahva hüvanguks, aitavad parandada ja leevendada abivajajate olukorda. Tänu pälvivad  ka neli firmat – BeerGarden, Tradeline OÜ, Noires HA OÜ, SEB Tornimäe kontor- kes koostöös Punase Risti Tallinna Seltsiga on abistanud ja toetanud puudustkannatavaid peresid.

BeerGarden on viis aastat aidanud läbi viia linnalaagreid erivajadustega- ja toimetulekuraskustega perekondadest lastele, pakkunud laagrilastele esinduslikke  lõunasööke ning aidanud  lastele õpetada käitumist restoranis.

Tradeline OÜ on samuti viis aastat annetanud vajalikke suuhügieenivahendeid, mis on leidnud kasutust  Tallinna Sotsiaalkeskuse majutusüksustes, sotsiaalkeskustes, kodutute öömajades, neid on annetatud  Punase Risti supiköögi külastajatele, lastele toimetulekuraskus tega perekondadest.

Noires HA OÜ on kauaaegne koostööpartner, kes pakub soodushinnaga maiustusi lastele ja eakatele toiduabipakkidesse ja annetab linnalaagrite heaks ning toetab Punase Risti noorte projekte.

SEB Tornimäe kontor on Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi koostööpartner juba 2009. aastast. Tallinna Rimi kauplusteketi korjanduskarpide tühjendamisel ja ostjate  annetatud müntide vahetamise eest ei võta SEB Tornimäe kontor teenustasu. Nii toetab SEB EPR Tallinna Seltsi tegevust võimaldades osta abivajajatele  rohkem vajalikku kaupa.

Tänasel pidulikul üritusel tulevad osalejaid tulevad tervitama Meero Muusik õpilased.

 

Eesti Punase Risti Tallinna Selts jagab tööpäevadel  abivajajatele suppi,  tegeleb korjandusega Rimi kauplustes, et valmistada puudustkannatavate perede lastele toidupakke, toetab neid nn ranitsakampaaniaga, mille tulemusena saavad nimetatud perede esmakordselt kooli minevad lapsed vajalike koolitarvetega ranitsad, ka korraldab selts linnalaagreid toimetulekuraskustes perede lastele.

 

 

Head Uudised GoodNews