1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Osale heategevuslikul oksjonil SOS Lasteküla laste toetuseks!
Osale heategevuslikul oksjonil SOS Lasteküla laste toetuseks!

Osale heategevuslikul oksjonil SOS Lasteküla laste toetuseks!

Foto: Patrik Tamm
Foto: Patrik Tamm

Kardisõit Taukari ja bändiga, kitarritund Vabarnaga, kokakursus Kõue mõisas, skulptuuritund Tauno Kangroga, õhtusöök Eri Klasiga ja pärastlõuna Epp Maria Kokamäega.

7. oktoobril kell 14.00 algab ostu-müügiportaalis Osta.ee heategevuslik oksjon SOS Lasteküla laste huvitegevuse ja koolitee toetuseks. Lasteküla toetavad Karl-Erik Taukar, Jalmar Vabarna, Eri Klas, Tauno Kangro, Epp Maria Kokamägi ning Kõue mõisa peakokk Hardi Nurmine.

7. – 14. oktoobrini korraldab SOS Lasteküla Osta.ee keskkonnas heategevusliku oksjoni, millest laekuvate summade abil saavad lastekülade lapsed arendada oma oskusi erinevates huviringides ning trennides. Oksjonile on oma abikäe ulatanud mitmed tuntud Eesti inimesed ning kõigil on võimalus nende poolt pakutavates tegevustes osaleda. Oksjonile pandud tegevustega saab tutvuda aadressil www.osta.ee/sos. Lisaks kitarri- ja skulptuuritunnile on oksjonil võimalus osta ka kokatundi Kõue mõisas ja minna karti sõitma koos Karl-Erik Taukari ja kogu tema bändiga. Oma aja ning osaluse on välja pannud armastatud dirigent Eri Klas, skulptor Tauno Kangro, muusik Jalmar Vabarna ja Karl-Erik Taukar, kunstnik Epp Maria Kokamägi ning Kõue mõisa peakokk Hardi Nurmine.

Oksjon SOS Lasteküla laste huvitegevuse toetuseks algab 7. oktoobril kell 20.00 aadressil www.osta.ee/sos.

SOS Lasteküla juht Margus Oro selgitab oksjoni tagamaid: „Nagu kõik lapsed, armastavad meie lapsed käia erinevates huviringides ning osaleda kooli juurest pakutavates projektides. Populaarsed on muusika- ja kunstitunnid, kuid nagu iga lapsevanem teab, nõuab huvitegevus raha ja seda ka SOS Lasteküla lastelt.“

Osta.ee juht Toomas R. Raist: “Korraldame kolmandat korda SOS Lastekülaga koos heategevat oksjonit ja koostöö käib meil pikemat aega. Tänu meie tuhandetele kasutajatele on lasteküla lapsed saanud endale sooja kodu, spordivahendeid ja muud vajalikku soetada. Usun, et hea koostöö jätkub ka tulevikus.”

Lisaks oksjonile saavad Osta.ee keskkonnas kõik ostjad ja müüjad teha annetuse SOS Lastekülale. Iga Osta.ee konto omanik saab mugavalt toetada laste huvitegevust, valides ise summa, mille heategevuseks annetab.

Kui soovitakse püsivalt aidata SOS Lasteküla lastel huviringides osaleda, saab tulumaksuvaba annetuse teha ka SOS Lasteküla veebi www.sos-lastekyla.ee/heategu kaudu.

Head Uudised GoodNews