1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Ott Leplandi heategevuskontsert toetab Põltsamaa kirikusse vaiba soetamist
Ott Leplandi heategevuskontsert toetab Põltsamaa kirikusse vaiba soetamist

Ott Leplandi heategevuskontsert toetab Põltsamaa kirikusse vaiba soetamist

6. detsembril EELK Põltsamaa Niguliste kirikus toimuval traditsioonilisel heategevuskontserdil esineb muusik Ott Lepland.

Põltsamaa kiriku heategevuslike kontsertide idee algataja ja korraldaja Riigikogu liikme Aivar Koka sõnul algasid ettevalmistused tänavuseks muusikasündmuseks pärast eelmise aasta kontserti, kus esines lauljatar Getter Jaani. „Arutasime kirikuõpetaja Markus Haameri ja koguduse liikmetega, kes võiks olla selle aasta esineja. Ott Leplandi laulma kutsumist olime kaalunud varemgi. Nüüd otsustasime selle mõtte teoks teha. Oti repertuaar sobib igati advendi- ja jõuluaega. Käesoleval aastal lisab talle kindlasti populaarsust edukas osalemine telesaates „Su nägu kõlab tuttavalt“.

Kokk märkis, et tänavuselgi heategevuslikul kontserdil on võimalus teha annetusi esindusliku põrandavaiba soetamiseks Põltsamaa kirikusse. „Vaiba maksumus on 15 000 eurot ja loodame, et pärast eesootavat kontserti on enamus rahast koos. Igale kirikus annetajale on üllatuseks kingitus,” ütles ta. „Pärast kontserti pakume rosinasuppi. See tava sai alguse siis, kui korraldasime heategevuslikke kontserte Laiuse kirikus,“ ütles Aivar Kokk.

Põltsamaa kirikus saab Koka eestvedamisel heategevuslik kontsert teoks seitsmendat korda.

Jaan Lukas 

Head Uudised GoodNews