1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. PALJAJALU PÄEV! MTÜ Do Good kutsub kõiki lapsi osalema tasuta Paljajalu Päeva üritustel
PALJAJALU PÄEV! MTÜ Do Good kutsub kõiki lapsi osalema tasuta Paljajalu Päeva üritustel

PALJAJALU PÄEV! MTÜ Do Good kutsub kõiki lapsi osalema tasuta Paljajalu Päeva üritustel

PALJAJALU PÄEV! MTÜ Do Good kutsub kõiki lapsi osalema tasuta Paljajalu Päeva üritustel13.-14. septembril on lastel võimalik külastada põnevaid vabaajaveetmiskohti, kus saab proovile panna oma nutikuse või osa võtta ekskursioonidest ja võistlustest. Paljajalu Päeva korraldab MTÜ Do Good ja üritus on peamiselt korraldatud laste- ja turvakodude ja raskustes lasterikaste perede lastele. Vabade kohtade olemasolul aga võivad üritustel osaleda kõik lapsed! Üritused on eelegistreerimisega ning enamik neist toimuvad Tallinnas või lähiümbruses!

“Kahe päeva jooksul saavad lapsed valida ekskursioonide, põnevate seikluste või spordivõistluste vahel, kokku toimub ligi 30 üritust , 12lt partnerilt ja 300le lapsele ning noorele. Vabu kohti jagub veel mitmele vahvale üritusele. Näiteks ootab lapsi külla seiklema veidi teistmoodi seikluspark MUUUV Viimsis. Samuti saavad igas vanuses lapsed ja noored käia ekskursioonil Miinisadamas, kus võib minna uudistama miinitõrjelaeva, saab teada tuukri elukutsest ja tegemistest ning külastada Eesti ühte kaasaegsemat kasarmut. Miinisadamat võib külastada ka kogu perega. Vabu kohti leidub ka näiteks fotokoolitusele, jalgpallitreeningule ning Kalevi kommivabriku ekskursioonile “ ütleb Paljajalu Päeva projektijuht Lilith Aspe.

Päeva raames saavad lapsed veel külastada Viimsis seiklusparki MUUUV, Reval Spordi veekeskust, Valgeranna seiklusparki, Viimsi FK Kardikeskust, käia Pirita Surfiklubi instruktoriga jõel supilaua matkal. Toimuvad ka põnevad ekskursioonid miinisadamas ja Kalevi kommivabrikus. Ennast saab ka proovile panna jalgpallikool Augur kogenud treeneri käe all jalgpallitreeningul ja õppida fotograafia töötoas. Üritustele on õla alla pannud ka FifeFingers, Peetri Pizza, Photopoint, Mectory, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet ja mitmed eraisikud.

Üritusele saavad kõik ise registreerida aadressil: http://paljajalu.dogoodestonia.eu

Päeva raames korraldatakse ka alates 1. septembrist fotokonkurss “Märkasin”, et juhtida tähelepanu ühiskonna murekohtadele ja hoolivusele. Auhinnad panevad välja FifeFingers, Photopoint, The Escape Room, Viimsi FK Kardikeskus. Konkurss toimub Facebookis j ja pilte saab laadida: https://www.facebook.com/paljajalupaev?fref=ts

plakat PP

Head Uudised GoodNews