1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. PetCity ja Kasside Turvakodu tähistasid ülemaailmset loomade päeva
PetCity ja Kasside Turvakodu tähistasid ülemaailmset loomade päeva

PetCity ja Kasside Turvakodu tähistasid ülemaailmset loomade päeva

Kassid_1PetCity Loomakliiniku töötajad ja MTÜ Kasside Turvakodu tähistasid eile üheskoos ülemaailmset loomade päeva, kinkides turvakodu kassidele ühe kauni päeva!

4. oktoobrit tuntakse kui ülemaailmset loomade päeva ning seda tähistatakse terve nädala jooksul erinevate loomade kaitse ja abistamise teemadele suunatud üritustega üle maailma.

PetCity Kliiniku töötajad külastasid heategevuslikus korras Kasside Turvakodu – sealsetele kassidele tehti tervisekontrolli, mängiti nendega, kiibistati ja pakuti tegelikult kõige olulisemat – oma aega.

kassid_3PetCity Kliiniku tunnustatud veterinaari Heli Säre sõnul aitab ülemaailmne loomade päev veelgi enam rõhutada, kui olulised on meie lemmikud.

“Lemmikud mängivad meie elus väga tähtsat rolli. Tahame muuhulgas juhtida tähelepanu ka sellele, et looma võtad kogu eluks! Hoiame ja hoolime neist ja ärme loobu oma lemmikutest kergekäeliselt. Lemmik on sinu pere liige!” rõhutas Säre.

MTÜ Kasside Turvakodu esindaja Kadri Kroonmäe sõnul oli tegemist tänuväärse üritusega.

kassid_4“Kasside Turvakodus ja meie hoiukodudes on hetkel kokku 250 kassi ja kassipoega. Kõik nad vajavad  abi, hoolt ja armastust. Kui ka Sina tunned, et Sinus on jõudu ning sooviksid anda ka oma panuse hüljatud kiisude abistamiseks, siis võta palun julgelt meiega ühendust,” sõnas Kroonmäe.

Ülemaailmne loomade päev kuulutati esimest korda välja 1931. aastal Itaalias Firenzes loomakaitsekonverentsil. Antud kuupäev valiti tähistama loomakaitsepäeva, et mälestada kõigi elusolendite pühakut Assisi Franciscust, kes suri 04.10.1226 aastal.

Head Uudised GoodNews