1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Reisibüroo GoAdventure toetab heategevusliku tenniseturniiriga puuetega laste hoiukodusid
Reisibüroo GoAdventure toetab heategevusliku tenniseturniiriga puuetega laste hoiukodusid

Reisibüroo GoAdventure toetab heategevusliku tenniseturniiriga puuetega laste hoiukodusid

Heategevuslik tenniseturniir21. juunil, rahvusvahelisel lastekaitsepäeval korraldab reisibüroo GoAdventure koos hotellikett Rixosega juba teist korda heategevusliku tenniseturniiri, mille raames kogutakse tänavu annetusi SA TÜ Kliinikumi Lastefondi raske ja sügava puudega laste hoiukodude projekti toetuseks.

Turniir, millest on lubanud osa võtta ka sellised tuntud tennisesõbrad nagu Allar Levandi, Indrek Sei, Urmas Sõõrumaa, Taavi Rõivas ning Mart Poom, leiab aset Tallinnas Tere tenniseväljakutel kell 11.00-17.00. Pealtvaatajatele on sissepääs tasuta, kuid oma panuse puuetega laste hoiukodude toetamiseks saab anda soetades heategevusliku loteriipileti, millega on võimalik võita lohutusauhindu ürituse sponsoritelt.

Sportlikule mõõduvõtmisele järgneb algusega kell 19.00 mängijate ja partnerite galaõhtu restoranis D.O.M., kus toimub turniiri võitjate autasustamine, pidulik õhtusöök ja heategevuslik kunstioksjon Enampakkumisel pannakse müüki kunstnike Meru, Epp Maria Kokamäe, Mart Sanderi, Navitrolla ja Kamille Saabre teosed. Õhtut juhib Mart Sander, kes pakub oma bändiga ka meeleolukat muusikalist elamust.

GoAdventure OÜ projektijuht Kadri Ruut selgitab, et nende ettevõte on aktiivselt erinevate organisatsioonide ning tegevuste heaks heategevuslikke üritusi korraldanud juba pikemat aega ning tänavu lastekaitsepäeval toimuva heategevusliku tenniseturniiriga toetatavaks organisatsiooniks sobis Lastefond ideaalselt. “Tutvudes kampaaniaga “Unistuste puhkus” mõtlesime, et mis läheks veel paremini kokku ühe reisikorraldaja tegevusega, kui seda on märksõna “puhkus” ning mis lastekaitsepäevaga paremini kui lapsed. Meil on hea meel, et saame raske ja sügava puudega laste hoiukodude loomisele ja nende vanemate “unistuste puhkuse” teostamisele kaasa aidata,” rääkis ta.

Eelmise aasta maikuus toimunud heategevuslikul tenniseturniiril kogutud raha eest soetati diabeetikutele mõeldud sensoriga insuliinipumbad Tallinna Lastehaiglale.

GoAdventure on üks Eesti neljast suurimast reisibüroost, mis loodi 2006. aastal ning mille peamiseks tegevusalaks on reisipakettide vahendamine Egiptusesse, Türki, Bulgaariasse, Araabia Ühendemiraatidesse ja Taisse. Rixos on 2000. aastal Türgis asutatud luksushotellikett, mis omab mitmeid “kõik-hinnas” hotelleTürgis, Egiptuses, Araabia Ühendemiraatides, Horvaatias ja mujal. Heategevuslikke tenniseturniire on aidatud korraldada üle kogu maailma, seekord valiti kasusaajaks Eesti.

TÜ Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku rohkem kui pooleteise miljoni euroga.

Head Uudised GoodNews