1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Taukar ja restoran Massimo kutsuvad heategevuskontserdile
Taukar ja restoran Massimo kutsuvad heategevuskontserdile

Taukar ja restoran Massimo kutsuvad heategevuskontserdile

Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar

Juba sel reedel annab restoran Massimo uuele sügis-talvisele hooajale tuurid sisse Karl-Erik Taukar, keda saatmas kitarril Rauno Laikjõe. Peamiselt Itaalia köögile keskendunud, aga ka muid kööke Euroopast vahendav restoran ja muusikud annetavad kontserditulu SOS Lastekülale. Sestap on õhtupääsme sümboolseks hinnaks vaid üks euro ning heldekäelistel peokülalistel avaneb võimalus teha annetusi.

Hetkel oma plaati salvestav Taukar lubas, et muusikud esitavad üht-teist uut, aga võtavad appi ka midagi klassikute repertuaarist. Oma lugude olemust hinnates ütles muusik, et esitab peamiselt neid laule, mis annavad võimaluse seostuda nende sõnumiga ning nentis, et väldib parema meelega seda, millest on saanud justkui šabloon. Andekas laulja esineb valdavalt just eesti keeles, sest emakeelne looming läheb tema sõnul inimestele korda ning muudab õnnelikuks ka teda ennast. Kitarristi aadressil jagub tal vaid häid sõnu. “Rauno on värske mees Otsa koolist, üks andekamaid noori kitarriste üldse,” tutvustab ta lavakaaslast.

Sel suvel Lennaga ning bändikaaslaste Eric Kammiste, Brait Pilviku ning Rene Puuraga tuuritanud Karl-Erik on varemgi muusika kaudu SOS Lasteküla toetanud.

Tallinnas Maakri tänaval asuvat restorani Massimo teatakse kui üht pealinna suurimat, mis mahutab argipäeviti 200 inimest ja kohandatakse ürituste tarvis saja võrra enamale külastajale. “Septembris ongi nii, et nädalavahetustele planeerime live-esinemisi, pakume häid roogasid, kokteile ja veine,” selgitas üks restorani omanikest Raimo Laid TTV saates Suvemiks.

Massimo avas uksed 2011. aastal ning menüüvalik on keskendunud modernsele köögile, pakkudes erinevaid maitseid kogu Euroopast. Samas on see suurim restoran Eestis rikkaliku itaaliapärase toidu- ja veinivalikuga. Sellest on saanud koht, kus kohtab tuttavat Itaalia külalislahkust ja hubane õhkkond laseb mõnusalt lõõgastuda.

Massimo restoran ootab toidu- ja muusikagurmaane sel reedel kell 20.00.

 

Head Uudised GoodNews