1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. RIIDEPUNKT I Vii vanad, kuid veel korralikud riided kogumiskasti
RIIDEPUNKT I Vii vanad, kuid veel korralikud riided kogumiskasti

RIIDEPUNKT I Vii vanad, kuid veel korralikud riided kogumiskasti

Kristiine Linnaosa Valitsus pikendas lepingut MTÜ Riidepunktiga aadressil Mustamäe tee 39 linnamaa tasuta kasutamiseks – kõikidel on võimalik taas annetada abivajajatele oma kasutatud riideid. Kogumiskasti on võimalik viia oma vanu, kuid veel korralikke rõivaid ja jalatseid, mis jagatakse abivajajatele.

Kogumiskasti on võimalik viia oma vanu, kuid veel korralikke rõivaid ja jalatseid, mis jagatakse abivajajatele.

Foto: Shutterstock

Kogumiskastid on ilmastikukindlad ning turvalised – neid hooldab regulaarselt MTÜ Riidepunkt.

„Üks lihtsamaid viise oma vanadest, ent veel korralikest ja puhastest riietest vabanemiseks on viia need riidekonteineritesse – kogumispunkte on tekkinud mitmele poole Tallinnasse, sealhulgas on Kristiines olnud võimalik juba aastaid oma kasutatud riided riiete kogumiskasti viia, mis teeb vanadest riietest vabanemise väga mugavaks. Nüüd pikendasime taas linnamaa tasuta kasutamise lepingut,“ rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. „Julgustan kõiki neid, kel varem pole olnud mahti vanu riideid kogumispunkti viia, teha see käik ning viia oma riided kogumiskonteinerisse,“ lisas Riibe.

„Oleme tänulikud kogu MTÜ Riidepunkti meeskonna poolt, et meiega soovitakse jätkuvalt teha koostööd ning antakse kohad, kuhu me saame oma kogumiskonteinerid paigutada. Meie eesmärk on kasvada ning laieneda ka mitmetesse teistesse linnaosadesse, et inimestel oleks suurem motivatsioon saata enda vanad asjad teisele ringile – nendele, kes seda vajavad, mitte viia prügimäele,“ rääkis MTÜ Riidepunkti juhataja Ljudmila Balic.

  • Kõik annetatud asjad sorteeritakse ning viiakse abivajajateni liigiti. MTÜ Riidepunkt omab pikaaegset kogemust abivajajate varustamisel tarvilikuga.
Head Uudised GoodNews