1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. SOS Lasteküla alustas iga-aastase jõulukaartide müügiga
SOS Lasteküla alustas iga-aastase jõulukaartide müügiga

SOS Lasteküla alustas iga-aastase jõulukaartide müügiga

SOS lastekülaSOS Lasteküla kutsub kõiki ettevõtteid ja eraisikuid saatma heategevuslikke jõulukaarte, läbi mille toetatakse abivajajaid lapsi Eestis. Elektrooniliste ja paberkandjal jõulukaartide valik on kättesaadav SOS Lasteküla veebipoes http://pood.sos-lastekyla.ee/.

Esimest korda on SOS Lasteküla kodulehel avatud e-pood, kus on müügil suur hulk heategevuslikke jõulukaarte nii paberkaardina, e-kaardina kui ka laste poolt joonistatud kujundusi oma personaalse kaardi kujundamiseks. Tulge tutvuge kaartide valikuga www.sos-lastekyla.ee/joulukaardid/

„Jõulude ajal on ilus tava oma häid sõpru, kliente ja partnereid jõulutervitusega meeles pidada. On väga südantsoojendav, kui meeles peetakse ka abivajajaid lapsi, kes veel ise enda eest hoolitseda ei saa ja vajavad meie abi. Lihtsaim viis neid lapsi aidata, on osta SOS Lasteküla laste poolt valmistatud jõulukaarte,“ ütles SOS Lasteküla Eesti Ühingu tegevdirektor Margus Oro.

Oro sõnul on SOS Lasteküla Eestis tegutsenud juba 18 aastat ning selle ajaga oleme aidanud tuhandeid Eesti lapsi. „Jõulukaartide müügi kõrghetk oli 6-7 aastat tagasi, mil mõningatel päevadel seisid inimesed kaartide ostmiseks SOS Lasteküla kontori ukse taga järjekorras. Tänapäeval saadetakse kordades vähem kaarte, kuid seda enam toob postkasti potsatanud kaart rõõmu kaardi saajale,“ lisas Oro.

Head Uudised GoodNews