1. Avaleht
  2. Heategu
  3. SOTID SELGEKS I Viktor tänab abistajaid, ent tal on palve
SOTID SELGEKS I Viktor tänab abistajaid, ent tal on palve

SOTID SELGEKS I Viktor tänab abistajaid, ent tal on palve

TV3 viimatises „Sotid selgeks“ saates oli hingekriipiv lugu ränga saatusega Viktorist, kel muude eluraskuste kõrval on suur unistus kohtuda tütrega, keda ta pole näinud üle 30 aasta. Viktorit ruttasid aitama sajad inimesed, sellega seoses on aga edastada palve.

Nii Viktor kui ka saate meeskond tänavad kõiki. „Südame teeb soojaks, et Eestimaal on nii palju toredaid ja häid inimesi, kelle lahkus on piiritu! Viktor on südamest tänulik. Me saame teda aidata kõik koos ja aitamegi, ent on suur palve teha seda organiseeritult,“ ütleb saatejuht Marek Lindmaa, edastades sõnumi kõigile abistada soovijatele. „Viktori lugu on läinud hinge sadadele tuhandetele inimestele. Oleme saanud tagasisidet nii Eestist, Lätist kui ka Saksamaalt. Väga paljud on juba Viktorit ka aidatud – aitäh teile kõigile, head inimesed!”

“Aitame ka edasi, ent praegust keerulist olukorda koroonaviiruse osas arvestades palume käituda võimalikult arukalt ja kohapeale mitte minna. Palume abistada soovijatel võtta ühendust saate meeskonnaga, kes tegevusi koordineerib. Võtke meiega ühendust telefonil 60 55 229 või meilitsi: sotidselgeks@tv3.ee. Järgmisel teisipäeval anname „Sotid selgeks“ saates kindlasti lisainfot ja teeme ülevaate asjade seisust,“ sõnas Lindmaa.

Viktor oli 2-aastane, kui ema ta haiglatrepile maha jättis. See oli alles esimene hoop neist paljudest, mida mees elu jooksul talunud on. Viimati jäi Viktor ilma oma kodust ning oli sunnitud kolima mahajäetud ja lagunenud kolhoosikeskuse abihoonesse, kus elutingimused on pehmelt öeldes hirmuäratavad. Kõige enam soovib ta kohtuda oma tütrega, kellest pole midagi kuulda olnud pea 35 aastat. Viimati nägi Viktor teda siis, kui laps oli 6-aastane.

Head Uudised GoodNews