1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TÄNA! Heategevuslikul oksjonil on täna Martin Müürsepa kossutossud ja Ott Tänaku rallikostüüm
TÄNA! Heategevuslikul oksjonil on täna Martin Müürsepa kossutossud ja Ott Tänaku rallikostüüm

TÄNA! Heategevuslikul oksjonil on täna Martin Müürsepa kossutossud ja Ott Tänaku rallikostüüm

MyyrseppEesti läbi aegade üks edukamaid korvpallureid Martin Müürsepp lõi käed Kanal 2 heategevusliku oksjonisaatega ja pani „Parima pakkumise“ oksjonile autogrammiga kossutossud ning meistrisärgi aastast 2013.

Täna õhtul kell 19:35 avatakse Kanal 2 ekraanil uued heategevuslikud oksjonid, kus sel nädalal on müügis kahe silmapaistva sportlase asjad. Lisaks korvpallur Martin Müürsepa suuruses 51,5 kossutossudele ja võidusärgile on oksjonile annetanud rallikombinesooni viimaste aastate edukaim rallitäht Ott Tänak.

Oma isiklikust varamust on paljutähendusliku rõivaeseme heategevusele annetanud ka Anni Arro, kes lisaks disaintaldrikule paneb täna oksjonile kokajaki, mida kandes on ta läbi viinud mitmeid pidulikke vastuvõtte. Viimane pakkuja tänases saates on Ines Karu-Salo, kes oksjonile pannud enda loodud õlimaali ja ehetekomplekti.

karu

Kõikide nende asjade müügiga toetatakse kuulsuste poolt valitud heategevusobjekte, millega annetajatel on endal lähedane seos. Näiteks Anni Arro asjade müügiga toetatakse Tartu Loomade varjupaika, kus on pärit ka Anni enda lemmik.

Arro

Ott Tänaku rallikombinesooni müügist saadav tulu läheb aga Pelgulinna sünnitusmajale, kus on sündinud ka sportlase tütar Mia.

T2nak

Kõik oksjonid avatakse täna kell 19.35 Kanal ekraanil, kui alustab saade „Parim pakkumine“.

VAATA VIDEOT!

[iframe src=”http://kanal2.postimees.ee/video/lonelyPlayer?videoid=32322&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews