1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEAD TEOD TEEVAD HEAKS! Tudengid koguvad täna ukselt uksele annetusi
HEAD TEOD TEEVAD HEAKS! Tudengid koguvad täna ukselt uksele annetusi

HEAD TEOD TEEVAD HEAKS! Tudengid koguvad täna ukselt uksele annetusi

Tudengid2Täna toimub juba kümnendat korda igakevadine heategevusaktsioon Kevadkoputus. Southwestern Advantage´i suveprogrammis osalevate Eesti tudengite eestvedamisel kogutakse terve päeva vältel ukselt uksele annetusi SOS Lasteküla peremajade remondiks.

Kevadkoputuse aktsioonis on osalemas pea 200 tudengit üle Eesti. SOS Lastekülale ollakse annetusi kogumas Tallinnas, Tartus, Türil kui ka näiteks Hiiumaal. “Alustame juba hommikul enne kella kaheksat, et jõuda ka nendeni, kes hommikul tööle kiirustavad,” rääkis Kevadkoputuse eestvedaja Christin Pass ning lisas, et Kevadkoputust tegeva tudengi tunneb ära vastavast rinnamärgist.

“Meile, peatselt USAsse ukselt uksele hariduslikke raamatuid müüma sõitvatele üliõpilastele, on Kevadkoputus suurepärane võimalus ennast heategevuslikul eesmärgil proovile panna ning suveks ette valmistada,” märkis Christin Pass.

Tudengid

“Kevadkoputuse aktsioonil on minu jaoks palju suurem mõõde kui ainult annetuste kogumine. Need noored tegusad inimesed on teinud endale selgeks, milleks ja kelle jaoks nad seda teevad ning valgustavad sellel päeval sadu eestimaalasi ühe organisatsiooni tegemistest . Mul on väga hea meel, et SOS Lasteküla on see organisatsioon, mille nad on juba aastaid oma partneriks valinud ja selle eest olen neile väga tänulik,” kommenteeris noorte ettevõtmist SOS Lasteküla Eesti Ühingu tegevjuht Margus Oro.

Eelmisel aasta kogusid tudengid Kevadkoputusega 28 000 eurot, mille eest osteti SOS Juuru Lastekülale liiklemiseks hädavajalik buss. SOS lastekülad ja noortekodud on täna koduks 200 vanemliku hooleta lapsele, kelle eest hoolitsevad SOS perevanemad. Lastekülad asuvad täna Keilas, Põltsamaal, Narva-Jõesuus ja Juurus ning noortekodud Keilas ja Tallinnas.

Head Uudised GoodNews