1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Täna hommikul teen head: loome intellektipuudega noortele töövõimalused!
Täna hommikul teen head: loome intellektipuudega noortele töövõimalused!

Täna hommikul teen head: loome intellektipuudega noortele töövõimalused!

Heade uudiste portaal alustas üleskutsesarjaga “Täna hommikul teen head”. Hea tegu muudab inimeste elusid, kingib heategijale hea tunde ning ümbritsevatele inimestele lootust ja armastust. Hea inimene, Eesti ja kogu maailm vajab sind ja sinu head tegu.

Täna kutsume lugejaid üles toetama Maarja Küla, mis pakub intellektipuudega noortele võimalust end rakendada nende jaoks loodud töötubades Maarja Külades Põlvas ja Tartus.

Noored saavad töötada savikojas, käsitöökojas, puidukojas, tekstiilikojas, kodunduse ja metsanduse-haljastuse vallas. Igal kuul saab erinevates töötubades tegutseda kuni 40 erivajadusega inimest.

Maarja Küla jagab oma tegevuse nelja valdkonda: elamine ühises majapidamises, töötamine nii oma majapidamises, kaitstud töö keskustes kui ka väljaspool Maarja Küla, rehabilitatsioon ja kutseõppe pakkumine koostöös Räpina Aianduskooliga.

Maarja Küla on loodud 2001. aastal koostöös Maarja Kooli lapsevanemate, õpetajate ja Tartu Toome Rotary Klubiga. Räpina Aianduskooli Maarja Küla filiaalis õpib 22 erivajadusega noort abiaednikuks ning igapäevaselt käib väljastpoolt töötubadesse tööle 10 puudega inimest.

Annetada saab SIIN!

Head Uudised GoodNews