1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TÄNA! „Kodutunne“ võttis noore pere laste vajadused südameasjaks
TÄNA! „Kodutunne“ võttis noore pere laste vajadused südameasjaks

TÄNA! „Kodutunne“ võttis noore pere laste vajadused südameasjaks

Kodutunne 11, 6. saade (04.04)Täna kell 20:30 aitab Kanal 2 „Kodutunde“ korda teha noore pere elamise, kus külm kimbutab ja soojast veest on seni vaid unistatud.

Kõigest 26aastane Liana on täna emaks neljale lapsele. Kuigi noor naine kahetseb, et jättis kooli pooleli, ei ole ta kordagi kahetsenud noorelt emaks saamist. Elu pole siiski Liana jaoks kerge olnud. Tema kahe vanema lapse isa kaotas naise vastu huvi kohe, kui too rasedaks jäi. Vaatamata püüdlustele pere-elu klappima saada, läksid nad siiski lahku. Õnneks on Liana kõrval täna uus elukaaslane, keda kõik pere neli last ühtemoodi issiks kutsuvad.

Paraku on väikeses kohas elamise miinuseks töökohtade puudus, mistõttu on pere majanduslikult kehvas seisus ja võimalusi omal käel kodu remontida napib. Nende koduks olev kolmetoaline korter on aga vanade akende tõttu külm ning sooja veega pesta ei ole see pere end oma kodus kunagi saanud. Just lastetoas andis külm eriti teravalt tunda, mistõttu otsustas „Kodutunde“ tiim perele appi minna ning tegi korda nii lastetoa kui ka olmeruumid.

„Kodutunne“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast „Kööki“

[iframe src=”http://kanal2.postimees.ee/video/lonelyPlayer?videoid=31692&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews