1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TEE HEAD! Inglipuul ootavad veel 151 lapse kingisoovid
TEE HEAD! Inglipuul ootavad veel 151 lapse kingisoovid

TEE HEAD! Inglipuul ootavad veel 151 lapse kingisoovid

31 omavalitsuse sotsiaaltöötaja abiga kokku kogutud vähekindlustatud perede laste jõuluunistusted on tänu Inglipuu kingikampaaniale kiiresti täitumas. Kuni 11. detsembrini on heategijatel võimalik täita veel 151 lapse kingisoovid. Kokku jõuab lasteni 1300 kingitust.

„Täname kõiki heategijaid, kes on oma panuse andnud, et lastel, kelle vanematel napib võimalusi kingituste soetamiseks tulevad rõõmsad jõulud ja aitäh juba ka neile, kes võtavad täitmiseks viimased kingisoovid,” ütles algatuse eestvedaja Maxima avalike suhete juht Katja Ljubobratets. Paljud kingid on jõudnud juba Maxima infoletti või kassasse, ent mitmed soovidest on veel inimeste käes. “Kingitusi ootame samasse kauplusesse, kust on valitud kingisoov. Selleks, et laste jõuluunistused täituksid just pühade ajal, palume kingitused tuua kauplusesse hiljemalt esmaspäeval 11. detsembril,” lisas Ljubobratets.

Kärt Mere
Kärt Mere

Euroopa Vaesuse ja Sotsiaalse Tõrjutuse Vastu Võitlemise Eesti Võrgustiku juht Kärt Mere peab oluliseks, et lapsed, ükskõik, mis oludes nad ka poleks, ei lakkaks kunagi unistamast. “Unistuste täitmine on see, mis annab lastele eneseusku. Ja kui lapsel vähemalt korda aastas unistus või soov täide läheb, siis oleme selle lapse jaoks midagi väga olulist korda saatnud. Me kõik soovime ja loodame, et aasta aastalt väheneb nende laste hulk, kes vajavad abi väljast poolt perekonda. Aga senikaua, kui meil on selliseid lapsi, siis kutsuksin kõiki Inglipuu kampaaniaga nende laste unistuste täitmisele kaasa aitama,” ütles Mere.

Vähekindlustatud perest pärit lapsele jõulukingituse tegemiseks tuleb valida Maxima kaupluses asuvalt inglipuult lapse jõulusoov. Inglipuude asukohad ja täitmata kingisoovide arvu leiab Inglipuu kodulehelt. Infot uuendatakse kord päevas. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas Maxima infoletti või kassasse. Maxima hoolitseb kingituste pakkimise eest ja pakkide lasteni toimetamisel on abiks piirkonna sotsiaaltöötajad.

Nii mõneski piirkonnas on kõik laste soovid juba võetud täitmiseks. Seetõttu on heategevusprojektis osalejatel oluline jälgida kampaania veebilehte www.maxima.ee/inglipuu, kust saab info, mis piirkonna soovid ootavad veel täitmist.

Kingisoovid seisuga 6. detsember 2017:

Harjumaal – 19
Ida-Virumaal – 43
Jõgevamaal- 12
Järvamaal – 0
Läänemaal – 3
Lääne-Virumaal – 13
Pärnumaal – 0
Põlvamaal – 5
Raplamaal – 5
Saaremaal – 0
Tartumaal – 16
Valgamaal – 21
Viljandimaal – 0
Võrumaal – 5

Head Uudised GoodNews