1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TEEME KOOS HEAD! mTaskuga saab alates novembrist teha püsiannetusi
TEEME KOOS HEAD! mTaskuga saab alates novembrist teha püsiannetusi

TEEME KOOS HEAD! mTaskuga saab alates novembrist teha püsiannetusi

mTasku mobiilse rahakoti äpp sai novembris olulise täienduse, võimaldades teha nüüd heategevusfondidele püsiannetusi.

Selleks, et enda soovitud heategevusfondile püsiannetus määrata, tuleb kasutajal lisada mTaskusse konkreetse fondi digitaalne annetuskaart ning kaardi juures valida annetuse liigiks Püsiannetus. Samas saab kasutaja määrata ka endale sobiva püsiannetuse summa, kehtivusperioodi ja sageduse.

„Oleme saanud päris palju tagasisidet heategevusfondidelt, et regulaarsed annetused on nende jaoks kõige olulisem toetuste allikas, kuna tänu sellele tekib fondidel võimalus aidata just neid abivajajaid, kes vajavad toetust iga päev, mitte ühe kampaania raames. Seetõttu otsustasime lisada mTaskusse püsiannetuse vormistamise võimaluse, ehk nüüd saab südamelähedasele heategevusfondile vormistada püsiannetuse otse oma nutitelefonis,“ ütles Telia Eesti mTasku valdkonna juht Jelena Past.

mTaskusse on tänaseks lisatud paarikümne heategevusfondi digitaalsed annetuskaardid ning esimesena nendest sai püsimakse võimaluse Kirikufond (SA EELK Toetusfond).

Kirikufondi tegevjuhi Katri Gailiti kinnitusel kasutatakse Kirikufondi annetuskeskkonda mobiiltelefoniga koguni 5 korda rohkem kui arvuti veebilehitsejaga. „Soovime pakkuda mTaskuga koostöös mugavamat, kiiremat ja kaasaegsemat annetuslahendust. Püsiannetus on fondile hästi oluline ja meil on hea meel, et saame esimesena koostöös Teliaga pakkuda seda ka nüüd mTasku klientidele,“ ütles Gailit.

Lähiajal lisandub püsiannetuse tegemise võimalus mTaskus ka Tartu Ülikooli kliinikumi Lastefondil, Eesti Agrenska Fondil, SOS Lasteküla Eesti Ühingul, Varjupaikade MTÜ-l, SA Kiusamisvaba Koolil ning mitmetel teistel heategevusorganisatsioonidel.

„Meie arvates on väga tänuväärne, et mTasku pakub inimestele lihtsat ja käepärast võimalust heateo tegemiseks. Tervitame uudist, et mTasku kaudu saab nüüdsest ka püsiannetajaks hakata. Püsiannetused on meile erilise väärtusega, sest need aitavad meil oma tööd pikaajaliselt ja strateegiliselt planeerida,“ lisas Kiusamisvaba Kooli koostöösuhete juht Ingi Mihkelsoo.

mTaskusse integreeritud annetuskeskkond laieneb pidevalt ning viimase ajal on sellega liitunud palju uusi partnereid. Heategevusfondide nimekirjaga saab tutvuda mTasku veebilehel https://www.mtasku.ee/kaupmehed/ või mTaku äpis (Lisa kaart – Heategevus)

mTasku annetamise funktsioon muudab annetamise võimalikuks ka olukordades, kus sularaha pole kaasas või internetipanka sisselogimine on keeruline. Nii avanevad mTaskuga liitunud heategevusorganisatsioonidele senisest laiemad võimalused annetuste kogumisel ja heategevuskampaaniate loomisel.

mTasku annetuskeskkonna ja teiste äpi võimalustega saab tutvuda veebilehel siin.

Head Uudised GoodNews