1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Tele2 teeb suure pai Eesti meditsiinitöötajatele
Tele2 teeb suure pai Eesti meditsiinitöötajatele

Tele2 teeb suure pai Eesti meditsiinitöötajatele

Tele2 annetas koostöös Pai algatusega rekordilised 55 000 eurot Eesti õdede ja hooldustöötajate heaks, kes ka jõulude ajal peavad haiglates ületunde tegema.

Selleks, et kiirabi töötajatel natukenegi lihtsam oleks, saatis Tele2 neile ka 440 termostopsi, mida nad saavad kosutava kuuma joogiga täita Olerexi tanklates üle terve Eesti. Tele2 turundusdirektori Ines Estrini sõnul on ettevõtte väärtused julgus, hoolivus, kirg ja usaldus, mis pole vaid sõnad kodulehel, vaid aluseks reaalsetele tegudele. ”Otsustasime jätta ära oma tavapärase jõulukampaania ning toetada hoopis õdesid ja hooldustöötajaid, kes on koroonakriisis väsimatult töötanud. Kutsume ka teisi ettevõtteid seda eeskuju järgima,” sõnas Estrin. Lisaks ettevõtetele oodatakse toetust avaldama ka eraisikuid.

„Tele2 suurannetuse teevad eriliseks selle maht ja üleskutse, kuid eelkõige liigutab ettevõtte põhjendus eelistada annetust nende traditsioonilisele jõulukampaaniale. Pai algatuse üheks peamiseks eesmärgiks oli tähelepanu juhtimine õdede ja hooldustöötajate olukorrale laiemalt. Kriis on kestnud kaks aastat ja alles nüüd näeme, et tekkimas on mingigi diskussioon nende väga vajalike ametite väärtustamise üle. Tele2 otsus on teedrajav ja märgiline, mis võimaldab rõõmustada meie õdesid ja hooldustöötajaid, kuid on eeskujuks ka teistele ettevõtetele,“ sõnas Pai kampaania üks algataja, Kuressaare Haigla Toetusfondi juhataja Siiri Rannama.

Pai algatus on nädala alguse seisuga kogunud 668 154 tuhat eurot. Tele2 kõrval on suurimad toetajad olnud Eesti finantstehnoloogiaettevõte Iute Credit ja eraisik Olav Miil. Kokku on kampaaniat toetanud 4910 annetajat, neist 4725 eraisikut ja 185 ettevõtet. Kampaania meeskond otsustas pikendada Pai kaartide kehtivusaega 31. märtsini 2022. Kaardid olid kuu tagasi jõudnud üle 14 000 õe ja hooldustöötajani.

Selleks, et ka kõik inimesed saaksid võimalikult lihtsalt ja mugavalt õdesid ja hooldustöötajaid toetada, avas Tele2 kolm annetusliini vastavalt summadega 5, 10 ja 50 eurot. Annetusliinile saavad helistada kõigi operaatorite kliendid.

Head Uudised GoodNews
tags: