1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Tippmodell Karmen Pedaru annetas Pärnu loomade varjupaigale vajaliku summa!
Tippmodell Karmen Pedaru annetas Pärnu loomade varjupaigale vajaliku summa!

Tippmodell Karmen Pedaru annetas Pärnu loomade varjupaigale vajaliku summa!

Varjupaikade MTÜ sai kokku koerte uutesse kodudesse saatmiseks vajaliku summa.

Pärnu varjupaika olid jõudnud järjekordsed elu hammasrataste vahele jäänud 17 koera, kes vajasid parasiiditõrjet, vaktsiini, kiipe, sterilisatsiooni ja kastratsiooni. Loomakliinik leidis võimaluse teha operatsioone soodsamalt. Ühe koera tulevane omanik panustas ise koera steriliseerimisse.

Vajaminev summa oli 3164 eurot. Viimased puuduolevad 1000 eurot annetas tippmodell Karmen Pedaru, kes on ka kodutuks jäänud loomi toetava moemärgi Bullterrorist esinägu.

Hetkel on broneeritud ja lähevad juba sel nädalal uude kodusse kolm koera!

Head uudised! Elu hammasrataste vahele jäänud ja Pärnu varjupaika jõudnud 17 koera on kõik saanud parasiiditõrjed, täiskasvanud ka vaktsiinid ja sel nädalal saavad kiibid. Homme lähevad neli koera sterilisatsioonile ja kastratsioonile. Hetkel on broneeritud ja lähevad juba sel nädalal uude kodusse kolm koera! :)Head uudised jätkuvad – oleme teie abiga kogunud juba suure osa koerte uutesse kodudesse saatmiseks vajalikust summast, loomakliinik leidis võimaluse tulla vastu ja teha operatsioone soodsamalt ning ühe koera tulevane omanik panustab ka ise oma koera steriliseerimise summasse. Lühidalt: vajaminev summa on 3164 eurot, sellest on hetkel juba olemas 1829 eurot. Kutsasid saad toetada helistades 900 7000 (annetad 5 eurot, palun kuula tervitustekst kindlasti lõpuni) või siin: https://varjupaik.ee/toeta/rahalineannetusSuur aitäh kõigile!

Posted by Varjupaikade MTÜ on Kolmapäev, 9. Oktoober 2019

Head Uudised GoodNews