1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Tivolipark kingib lastele tasuta päeva lõbustuspargis!
Tivolipark kingib lastele tasuta päeva lõbustuspargis!

Tivolipark kingib lastele tasuta päeva lõbustuspargis!

Kooliaasta alguse puhul kingib Tivolipark juba järgmisel kolmapäeval lastele tasuta päeva Linnahalli juures asuvas lõbustuspargis.

Tivolipark kutsub lapsi atraktsioonidele tasuta lustima 11. septembril. Oodatud on lapsed ja noored, kel vanust kuni 18 aastat ning kes saavad tasuta sõita kõikidel atraktsioonidel ajavahemikus kell 12.00 – 20.00. Tasuta pääsu garanteerib isikut tõendav pildiga dokument.

„Teades, kuidas lapsed Tivoliparki armastavad, otsustasime omalt poolt neile rõõmu valmistada ja erilise päeva korraldada. Kuna sageli pole näiteks suurtel peredel võimalustki lõbustusparki külastada, siis tänu tasuta sissepääsule kolmapäeval on see võimalik. Loodame, et lapsi tuleb palju,“ selgitas Tivolipargi esindaja Taras Mazurenko.

Lisaks vahvale võimalusele atraktsioonidel lustida on kolmapäeval lõbustuspargis külas ka Tivolipargi ning laste suured sõbrad Premia ja Limpa, kes jagavad esimestele külastajatele jäätist, limpsi ja kingitusi.

Tivoliparki on lihtne üles leida hiiglasliku vaateratta järgi, mis asub koos atraktsioonidega Tallinna Linnahalli juures ning millel sõites avaneb vaimustav vaade merele ja linnale: http://tivolipark.ee/

Head Uudised GoodNews