1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Ostes Geomar kehahooldustooteid toetad sügava puudega lapsi
Ostes Geomar kehahooldustooteid toetad sügava puudega lapsi

Ostes Geomar kehahooldustooteid toetad sügava puudega lapsi

Täna sõlmisid SA TÜK Lastefond ning kosmeetikatoodete maaletooja OÜ Aravon koostööleppe, mille raames annetab ettevõte aasta jooksul igalt müüdud Geomar kehahooldustootelt 1 euro Lastefondile. Kampaania käigus kogutu läheb sügava puudega laste toetuseks.

Aravon OÜ tegevjuhi Aljona Gorbatškova sõnul ei ole see firmale esimene kord heategevuslikku koostööd teha: varasemalt on samalaadse kampaaniaga toetatud kahe aasta jooksul Eesti Vähiliitu. „Kuna aga olen ise kahe lapse ema, siis on just kõik lastega seonduvad teemad mulle väga südamelähedased,“ selgitas Gorbatškova otsust teha edaspidi koostööd just SA TÜK Lastefondiga.

Lastefondi tegevjuht Küllike Saar soovib tähelepanu juhtida sellele, et Aravon OÜ pöördus ise koostööettepanekuga fondi poole. „Meil on väga hea meel, et leidub ettevõtteid, kes tulevad ise abi pakkuma ja veel sellise keerulise teema puhul nagu sügava ja raske puudega lapsed. See näitab, et Lastefond on hinnatud partner ning heategevus Eestis järjest enam maad võtmas. Loodan, et koostöö saab olema mõlemale osapoolele positiivne ning jätkame seda järgmiselgi perioodil,“ ütles ta.

Kõik 8. septembrini 2014 heategevuslikus kampaanias osalevad Geomar kehahooldustooted märgistatakse vastava kleebisega ning neid on võimalik soetada Selveri ja Rosalind kauplustest, Euroapteegist ning ettevõtte kodulehelt www.aravon.ee.

Toodete hinnad jäävad vahemikku 8-15 eurot.

Geomar tootesarja kuuluvad aktiivseid kosmeetilisi toimeaineid ning looduslikke elemente sisaldavad kehahooldustooteted, milles kasutatakse Surnumerest pärit loodusrikkusi. Sarjas leidub kehakoorijaid, ravimudasid, maske, vannisoolasid, dušiõlisid jm.

Head Uudised GoodNews