1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VÄÄRT VIDEO! USA-s elab mees, kes on valmistanud 5 aastat heategevuseks toitu!
VÄÄRT VIDEO! USA-s elab mees, kes on valmistanud 5 aastat heategevuseks toitu!

VÄÄRT VIDEO! USA-s elab mees, kes on valmistanud 5 aastat heategevuseks toitu!

NädalaInimeneUSA-s elab mees, kes on sinna sisserännanud, kuid sinna paikseks jäänud. Ta on imeline mees oma headuse poolest. Ta oli pikalt kõrvalt näinud, kuidas väga palju toitu ära visatakse ning ta tundis suurt sisemist soovi seda muuta ning seeläbi inimestele head teha.

Viis aastat tagasi otsustas ta uurida, kas ta võiks selle toidu kokku koguda ja siis uuesti laiali jagada. Sellest ajast peale on ta oma kodus, koos oma õega küpsetanud pliidil igal õhtul 120 toidukorda.

Kui ta toidu valmis saab, sõidab ta autoga Queens’i raudteejaama juurde ja jagab toidu autost laiali ja seda täiesti tasuta. Selle viie aasta jooksul on vaid üks õhtu vahele jäänud, põhjuseks oli lumetorm ja ta jäi sellesse kinni.

Tegelikult töötab mees igapäevaselt bussijuhina, toitu valmistab ta õhtuti pärast tööd. Oma bussijuhi palgast läheb igal nädalal pool ära toidu valmistamisele. Lisaks aitavad teda nüüdseks ka annetajad.

Ta märkas erilist abi vajamist inimeste poolt just majanduslanguse ajal. Kui enne käis toidu järel umbes 60 inimest, siis majanduslanguse ajal kasvas see inimeste arv ligi kahekordseks.

Sellised inimesed on eeskujuks kogu inimkonnale!

VAATA LIIGUTAVAT VIDEOT!

[iframe id=”kaltura_player_1383723297″ src=”http://cdnapi.kaltura.com/index.php/extwidget/embedIframe/entry_id/0_u54u25in/widget_id/_483511/uiconf_id/5590821?referer=http://abcnews.go.com/WNT/video?id=8280749&flashvars[autoPlay]=false&addThis.playerSize=392×221&freeWheel.siteSectionId=nws_offsite&closedCaptionActive=false&”]

Head Uudised GoodNews