1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VÄHIHAIGETE LASTE HEAKS! Pardiralli 2015 stardib
VÄHIHAIGETE LASTE HEAKS! Pardiralli 2015 stardib

VÄHIHAIGETE LASTE HEAKS! Pardiralli 2015 stardib

Foto: Annika Metsla
Foto: Annika Metsla

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) korraldatav Pardiralli toimub sel aastal 13. juunil kell 12 Kadrioru pargis.

Pardiralli eesmärgiks on laiemalt teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles tegema annetusi vähihaigete laste abistamiseks loodud tugiteenuste rahastamiseks.

Alates tänasest on avatud Pardiralli annetuskeskkond veebiaadressil pardiralli.ee.

Iga annetaja – nii üksikisik, pere, sõpruskond või ettevõte saab endale sobiva annetuse eest hakata ühe nummerdatud vannipardi sponsoriks.  Minimaalne annetuse summa on 5 eur. Annetusi võib teha mitu ja toetada seega võistlustules mitut parti.

Annetuste kogumise kampaania lõpeb meeleoluka perepäeva ja kontserdiga, kus peaesinejaks on Ansambel Curly Strings. Ürituse kulminatsiooniks on tuhandete kummipartide „ujumisvõistlus“ Kadrioru pargi kanalis.

Esimesena finišisse jõudnud vannipart toob oma toetajale peaauhinna – Naantali SPA ja Muumimaa (Turu, Soome) külastuse neljale koos majutuse ja transpordiga, kuid ka teiste osalejate vahel loositakse välja veel palju toredaid üllatuskingitusi. Üritus on osalejatele tasuta.

Seekordse Pardiralli annetustega toetatakse Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu Tugikeskuse teenuste jätkamist ning laste jälgimismonitoride soetamist SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Hematoloogia – onkoloogiakliiniku hematoloogia ja luuüdi transplantatsiooni osakonna haiglapalatitesse.

Head Uudised GoodNews