1. Avaleht
  2. Heategu
  3. VAJALIK ASI I Mupo kinkis Tallinna Kiirabile jõuludeks massaažitooli
VAJALIK ASI I Mupo kinkis Tallinna Kiirabile jõuludeks massaažitooli

VAJALIK ASI I Mupo kinkis Tallinna Kiirabile jõuludeks massaažitooli

Täna andis Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Aivar Toompere Tallinna Kiirabi juhile Raul Adlasele üle mupo töötajate jõuluannetuste eest ostetud massaažitooli. 

“Oleme igal aastal teinud mupopoolse jõulukingituse abivajajatele. Kui aastaid oleme annetuste abil toetanud loomade varjupaika, vähihaigeid, puudust kannatavaid peresid ja kultuuriväärtuste taastamist, siis seekord otsustasime teha omapoolse tänukummarduse kiirabitöötajatele,” ütles mupo juhataja Toompere. “Teeme kiirabiga koostööd ja näeme, kui raske on nende töine argipäev ja kuivõrd tänuväärne on nende töö. Sellest sündiski soov meie head koostööpartnerit tänada ja tunnustada. Kingitus sai võimalikuks tänu meie inimeste vabatahtlikele annetustele. Lõõgastust pakkuvat massaažitooli saavad edaspidi kasutada kõik kiirabitöötajad. Massaažitool oli neil just puudu, loodetavasti toob see palju rõõmu.”

Tooli testis esimesena vahetuses olnud kiirabibrigaad, seejärel aga ka mupo esindajad. Esimene hinnang oli hea. Raul Adlas tänas meeldiva üllatusena saadud kingituse eest ja kinnitas, et tegemist oli vajaliku asjaga. “Tööpinge ja ka inimeste tõstmisest väsinud seljad saavad nüüd hea lõõgastusvahendi. Suur tänu kõigi kiirabitöötajate poolt. Soovime omalt poolt kõigile rahulikke jõule!“

Head Uudised GoodNews