1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO I Kanal 2-e heategevusliku saate “Hingesoojus” hooaja viimane saade aitab neljalapselist pere
VIDEO I Kanal 2-e heategevusliku saate “Hingesoojus” hooaja viimane saade aitab neljalapselist pere

VIDEO I Kanal 2-e heategevusliku saate “Hingesoojus” hooaja viimane saade aitab neljalapselist pere

Täna kell 20.00 jõuab Kanal 2 ekraanile heategevussaate „Hingesoojus“ hooaja viimane osa, mis läheb appi Antslas elavale raskustes perele, kus külmas ja kasinates tingimustes kasvab neli tütart. Hingesoojuse meeskond soovib peretütardele välja ehitada oma toad.

Oktoobrikuus alustanud uus saatesari “Hingesoojus” aitas sügishooaja jooksul üheksal toredal Eesti perel elamistingimusi paranda. Need on tublid inimesed, kes on olude sunnil pidanud siiani kasinate tingimustega leppima ning vajavad lihtsalt tuge, et raskest olukorrast edasi liikuda.

Kanal 2 ja „Hingesoojuse” meeskond tänavad kõiki häid annetajad ja koostööpartnereid, tänu kellele jõudis abi õigete inimesteni. Saatesarja tootmiskulud ja suure osa abikuludest kandis telekanal koos partneritega, kogu annetatud raha läks otseselt perekondade abistamiseks.

„Heategevad saated on olnud pikki aastaid oluline osa Kanal 2-e programmist ja loodame, et televaatajad hindavad neid ka tulevikus sama kõrgelt kui seni,” ütles Duo Media juhatuse liige Jüri Pihel.

Hooaja viimane „Hingesoojus“ on Kanal 2s täna kell 20, kohe pärast „Reporterit“.

Head Uudised GoodNews